Zavřít reklamu
  • Iphone SE 2020 – hlasitý odposlech #52561

    Dobrý den,
    prosím o radu, jestli se s tímto někdo nesetkal. Mám iphone SE 2020 a asi před měsícem (cca od ios 16.2) se mi začalo stávat, že při hovoru na hlasitý odposlech, po blíže neurčené době, telefon sám od sebe odposlech vypne, ale hovor pokračuje stejně jako bych měl telefon u ucha. Můžu ho na displayi opět zapnout, ale za chvíli se zase vypne a tak pořád dokola, klidně několikrát během hovoru. Jednou to trvá vteřiny, jindy minuty, nenašel jsem v tom žádnou pravidelnost, akorát tu, že to dělá při každém hovoru. Když je zrovna odposlech zapnutý, tak se chová normálně (slyším a jsem slyšet). Nemáte s tím nějakou zkušenost? Případně v čem by mohl být problém?

    díky
    Franta

    Iphone SE 2020 – hlasitý odposlech #52729

    Dobrý den, stává se mi totéž na stejném telefonu a taky netuším, co s tím. Řeším to sluchátky, ale samozřejmě to není ideál. Už se podařilo najít řešení?

    Iphone SE 2020 – hlasitý odposlech #52747

    Nepodařilo,
    navíc to začalo dělat i při hovoru bez hlasitého odposlechu, přepinalo na hlasitý odposlech, ale přitom to z reproduktoru nehrálo, takže jsem par sekund druhou stranu neslyšel vůbec (než jsem to přepl zpátky). Tipoval bych to na proximity senzor, i kdyz při zkoušení se chová normálně... no vyměňovat ho jen tak, když nevím jestli to tím je, se mi úplně nechce...
    Jinak se sluchátky se mi to chová normálně taky.

    Iphone SE 2020 – hlasitý odposlech #52848

    Mě to dělá taky a taky od té doby co jsem přešel na iOs16.

    Iphone SE 2020 – hlasitý odposlech #52920

    udělal jsem restart do továrního a od té doby to neudělalo...

Odpověď na: Iphone SE 2020 – hlasitý odposlech

celý text

.