Zavřít reklamu
  • Kapacita baterie u iPhone 7 a vaše zkušenosti #51854

    Zdravím,
    mám týden nový iphone 7 32 gb. Ne použitý, repasovaný, ale prostě nový. Někde ležel obchodníkovi celou tu dobou zabalený nový kus od dodavatele- jednalose o nějaký zkrachovalý eshop a tohle byly pohledávky. Mezi nimi byly i úplně nové iphony 7, pár kusů.

    Takže těch 5 let ležely někde skladem tak jak je výrobce poslal. Kopuil jsem ho za 3400. Funguje skvěle, jako poslední má ale ios 15
    Já telefon bral jako náhradu za můj android, je to sice novější anrdoid, ale hrůza a iphone 7 i když starý je o proti němu "dělo".

    Za tu dobu co telefon ležel bych řekl, že bude problém s baterií. Kapacita byla 100 % po nabití telefonu, teď po týdnu je 99.

    Jaký vliv může mít to že telefon takhle ležel na životnost baterie? Kdysi jsem měl 11 pro max a kapacita klesla cca až po půl roce a víc, tady ani ne po týdnu o procento.

    Bude zapotřebí časem změnit baterii?

    Opět nevím jak má tenhle telefon vydžet. Anrdoid vydřžel klidně 2 dny při plné zátěži. Iphone 7 který mám přes noc spotřebuje cca 1-3 %. Když ho ale používám aktivně, soc. sítě,volání atd tak vydrží ztěží 6 hodin, pak je to tak na 10-15 procentech.

    Na den se dostanu v případě kdy telefon používám jenom občas na základní věci.

    Většinu mám vypnutou, nemám haptickou odezvu, automatické aktualizace atd.

    Vy co máte iphone 7 jak dlouho vám cca vydrží?

    A mám obavy z ios 15. Co když časem nebudou vývojáři podporovány aplikace? Někde jsem četl že v rámci ios 15 budou vydávány malé záplaty, ale 16 už ne i kdyby to telefon teoreticky zvládl.

    Kapacita baterie u iPhone 7 a vaše zkušenosti #51864

    Neni tteba pod ruznymi nicky psat mraky prispevku

    1/ je to “starej srot”

    2/ az appka prestane podporovat podledni software tak ji nebude mozno zaktualizovat, pripadne prestane fungovat uplne, typicky banking atd...

    3/ vydrz ma slabou kazdej iphone. Baterky jsou i mene jak polovicni nez u androidu, takhle navic stara. Iphony nemeli nikdy skvelou vydrz

    4/ delo to je protoze je to ciste. Jak se zhorsi baterka, omezi to vykon

    Kapacita baterie u iPhone 7 a vaše zkušenosti #51865

    Bylo vám doporučeno nebrat ho kvůli nepodporování novějších iOS. Bylo vám řečeno, že baterka bude KO. Stejně jste si ho koupil. Vydrž baterie u iPhonu je solidní až od modelu 13. Dost záleží co uživatel na telefonu dělá. Já mám 13 PRO, volání, sms, Safari, YouTube, hudba občas hra a večer mám 20-60%

Odpověď na: Kapacita baterie u iPhone 7 a vaše zkušenosti

celý text

.