Zavřít reklamu
  • iOS 10- hudba #513

    Dobrý den, včera jsem si aktualizovala mobil na iOS 10.0.1 a v aplikaci HUDBA mi zmizela možnost opakovaní skladeb a stejně tak náhodný výběr (takové ty šipečky přímo u skladby). Další problém je, že když si zapnu nějakou písničku, hraje stále jen ta jedna a právě tam chybí ta možnost s opakováním skladby, takže nevím co s tím.. Dokáže někdo poradit?

    iOS 10- hudba #5643

    Začnu od konce. To, že ti hraje jenom jedna písnička je způsobený tím, že jsi jí spustila např z alba, který obsahuje právě jenom jednu písničku. Musíš v knihovně zvolit SKLADBY a až potom vybrat song. Tím zajistíš, že se ti budou přehrávat další bez ohledu na album, či umělce.

    Ohledně toho shuffle módů či opakování písniček, je to následovně, když spustíš písničku, tak na tebe vyskočí následující okno

    Tam stačí poscrollovat dolů a najednou se tam objeví možnost opakování písniček, shuffle a seznam nadcházejících songů, který budou přehraný

    Toť vše. Hodně štěstí 😉

    iOS 10- hudba #5644

    Tak teď si ťukám na čelo, že mě to scrollování nenapadlo, to vše vyřešilo 😀 Měla jsem tam totiž zvolené to opakování jedné písničky a možnost jak to vypnout ne a ne najít, takže ve scrollování byl zakopaný pes, moc děkuji!

Odpověď na: iOS 10- hudba

celý text

.