Zavřít reklamu
  • iOS 16 a nefunkční bankovnictví #51073

po kontaktu s bankou jen sdelení , ano nefunguje, jinou informaci nemáme dost blbe není to žádná malá banka.
    PROBUĎTE JI NĚKDO , ASI O TOM NEVEDĚLI ,NAŠE VLADA TAKÉ NE

iOS 16 a nefunkční bankovnictví #51078

aplikace RB klíč se už tak před půl rokem přemístila do aplikace eKonto a tam je stále funkční vyzkoušeno hned po instalaci iOS16 v aplikaci eKonto je to ta ikonka s klíčem.

iOS 16 a nefunkční bankovnictví #51125

přešel jsem po upozornění telefonu na iOS 16 a co se nestalo neaktivní RB klíč a aktivace ekonta je taky v p...i. Vzhledem k tomu, že to je můj firemní účet, tak docela dost špatné. Ještě, že zůstala možnost zaslat kód jako SMS, jinak bych nezadal jedinou platbu a čekali by mne buď trapné chození na pobočku nebo exekuce. Tak kdy se už konečně něco bude dít s přístupem eo bankovnictví? Když si chci aktivovat nově eKonto mobilní bankovnictví, tak návod je sejměte QR kód, ale odkud, když se nikde nezuobrazí a vycucat si ho mám z prstu. Fakt služby na úrovni 21. století.

iOS 16 a nefunkční bankovnictví #51138

David R píše:
    aplikace RB klíč se už tak před půl rokem přemístila do aplikace eKonto a tam je stále funkční vyzkoušeno hned po instalaci iOS16 v aplikaci eKonto je to ta ikonka s klíčem.

Je to jedna z možností. Takže to není, že se přemístila.

Odpověď na: iOS 16 a nefunkční bankovnictví

celý text

.