Zavřít reklamu
  • Formátování textu #49802

    Dobrý den,
    Už několik let mě trápí automatické kopírování formátování textu z webových stránek zkopírovaných do nativní mailové aplikace. Má někdo nápad, jak text kopírovat bez formátování?

    Formátování textu #49810

    Pokud to “neprotahnes” pres neco, co zrusi formatovani a udela z toho plain text (nebo aspon neformatovany rich text), tak to tak bude porad, protoze nejenom nativni mailova aplikace pouziva rich text nebo html code text.

    Formátování textu #49813

    Co třeba Vložit a použít styl? cmd+alt+shift+v

    Formátování textu #49814

    Jendo, ja bych klavesove kombinace moc nevytahoval, jsme preci jen v podsekci iPhone / iOS

    Formátování textu #49972

    Chápu, s nativní aplikací se tedy můžu rozloučit. Poraďte tedy prosím e-mail klienta, který to bude umět. Denně vyřizuji desítky e-mailů s obchodními partnery a tím, že jsem furt na cestách, činím tak z mobilu. Už mě tato “nedokonalost” pěkně štve.

    Formátování textu #49983

    Spatne jsi to pochopil…
    V dnesni dobe budes text vzdycky kopirovat s formatovanim, i u drtive vetsiny klientu. Pokud hledas klienta s psanim mailu v plain text formatovani, tak vez dopredu, ze ti to sahne do formatovani celeho mailu, vcetne odpovedi/preposlani/citaci. Do plain text se nedaji dat obrazky k textu (pouze jako priloha), odkazy sice napises ale uz ne ve “zkracene” forme.

    Musis to “pres neco protahnout” aby ti to zrusilo formatovani. Zkus treba Poznamky nebo jinou podobnou textovou aplikaci. Muzes to zkusit vlozit do textoveho pole webowestranky a pak to zni znova zkopirovat.

    A nebo, pokud jsi furt na cestach jak pises, tak si porid iPad a tam uz by jsi mohl pouzit radu od Jendy, protoze ipad folio with keyboard 😉
    Protoze resit desitky mailu na titernem displeji mobilu muze jen masochista…

Odpověď na: Formátování textu

celý text

.