Zavřít reklamu
  • Soubory #48308

No já skrz počítače s win u našich, s win u prcka a s win u partnerky a mého macu používám AVG v plné verzi s roční licencí (ultimate nebo jiné co je pro víc počítačů).
    To Avg má v sobě i cleaner. Nebo jsem do doby použití avg používal ccleaner a nic jako ty jsem nepozoroval.

Btw jednou ročně při vydání nového macos dělej čistou instalaci a podobných problémů se zbavíš.

Soubory #48322

To mas jako konicek instalovani kupy veci a jejich nasledne mazani? 😁
    Protoze aby takove zbytkove drobky dokazaly “zpomalovat” system, musi jich byt stovky mesicne ne-li vice.
    Vyprdni se na nejaky Avast a i nize “doporucovany” AVG, nestahuj a neinstaluj kazdou magorinu co uvidis tlacitko download a dokonce se muzes vyprdnout na ty berlicky CleanmyMac apod.

A zaverem, tu radu o delani ciste instalace kazdy rok povazuj za bezpredmetnou. To jsou jen navyky WIN uzivatelu co k Macu pristupuji jako k WIN…
    Ja osobne jsem delal cistou instalaci jen dvakrat a to prave na zacatku uzivani macOS protoze jsem mel debilni navyky z WIN. Ted jsem v situaci kdy nevypnu/nerestartuji mac i rok. PS. Na starsim mid2014 jedu Catalinu z brezna 2020. A presel jsem na ni z High Sierra.

Soubory #48323

Mikael píše:
    No já skrz počítače s win u našich, s win u prcka a s win u partnerky a mého macu používám AVG v plné verzi s roční licencí (ultimate nebo jiné co je pro víc počítačů).

To Avg má v sobě i cleaner. Nebo jsem do doby použití avg používal ccleaner a nic jako ty jsem nepozoroval.

Btw jednou ročně při vydání nového macos dělej čistou instalaci a podobných problémů se zbavíš.

Mikael,
    děkuji za odpověd. AVG jsem používal hodně dlouho na mém pracovním pc z operačním systémem windows. Teď na pracovním pc používám antivirus Kaspersky. Myslím jsi, že tyto antiviri jsou a budou lepší využitelné na Win než na Mac, ale i tak děkuju za komentář.

Co se týče ccleaner to jsem parkrát použil, taky na win. 😂😂

Asi zůstanu u Avastu, nebo maca pročistím.

Děkuji
    Na shledanou

Soubory #48339

....no, Kaspersky je backdoor ruske vlady, takze mas jen falesny pocit bezpeci. AVG a Avast vloni prodavali data svych uzivatelu , hacknuli jim primo na jejich serverech jejich aply, ktere pak sirily voty. Takze asi tak. Nebrat zcela zasadne ani jeden.

Soubory #48340

Zatracene auto opravy 🙁

Odpověď na: Soubory

celý text

.