projížděl jsem nějaká internetová fóra a obávám se, že takovouto možnost aplikace Zkratky nenabízí. Jedině se zkusit podívat, jestli na to existuje nějaká aplikace.
V každém případě mi to přijde zbytečné. Když neodpovídáte na hovory, je jasné, že nemáte čas a něco děláte.
jezis toyo jebprobkem. tak ked chce tak nech to riesi cez rezim soferujem. a med spim tak spim a neodpevam robotickymi odpovedmi typmu, prepscte ze nedviham no uz je vela hodin a spim… trapne.
Očividně jste nečetl, co tazatelka psala. Zmiňovala, že by to ráda využívala, když přijde po noční domů. To znamená, že se spí v dopoledních a odpoledních hodinách, zatímco jiní pracují a neočekávají, že by mohl někdo jiný spát. Vá komentář je zcestný a nepředmětný, o gramatické úrovni ani nemluvím.
projížděl jsem nějaká internetová fóra a obávám se, že takovouto možnost aplikace Zkratky nenabízí. Jedině se zkusit podívat, jestli na to existuje nějaká aplikace.
V každém případě mi to přijde zbytečné. Když neodpovídáte na hovory, je jasné, že nemáte čas a něco děláte.
Pravě jsem taky hledala a nic nenašla, tak jsem si řekla, že to jako poslední možnost zkusím zde, třeba někoho něco napadne. Každopádně děkuji za zprávu. 🙂