Zavřít reklamu
  • Duplicitní SMS a iMessage #46816

    Dobrý den,

    od aktivace mého Iphonu XS Max před několika lety se mi děje to, že když odešlu SMS (ač je příjemce s IOS nebo Android), tak se občas stane, že se mi SMS v telefonu zobrazí odeslaná vícekrát (někdy jako více iMessage, někdy jako jedna SMS a druhá iMessage, někdy i vícekrát některá z kombinací). Někdy větší počet duplicitních SMS/iMessage obdrží i příjemce. V telefonu mám jednu SIMkartu.

    Nesetkal jste se někdo se stejným nebo podobným problémem, případně netušíte, jak toto vyřešit?

    Děkuji moc za každou radu.

    Zdravím, Ondřej

    Duplicitní SMS a iMessage #46817

    To je hooodne zajimavy problem. Me osobne se nikdy nic takoveho nestalo.
    Zkousel jsi vypnout imessage uplne jak se bude telefon chovat?

    Duplicitní SMS a iMessage #46821

    Volal jsem i na podporu Applu a tam si se mnou taky moc nevěděli rady. Že to spíš vypadá na nějaký problém u operátora, ale tak to vždycky jedna strana hází odpovědnost na druhé 🙂 jinak iMessage jsem vypínal a zapínal a to nepomohlo, ale jen je vypnout, jestli se to bude opakovat, tak to jsem nezkoušel.

    Pravda, zapomněl jsem podotknout, že ten problém s duplikací je ve chvíli, kdy se připojím k internetu. Tedy odešlu SMS a když se připojím k netu i kdyby třeba až druhý den, tak se mi SMS zduplikují (příjemci, co mají IOS, u nich se mi jakoby odešle dvakrát nebo vícekrát a jim může ale nemusí dorazit vícekrát - liší se mi to podle příjemců // a ti, co mají Android, chodí klasická SMS dvakrát, ač s nimi iMessage nemají nic společného). Jako by připojení k netu vyvolalo duplicitní odeslání SMS a když směřuje na IOS, tak může dorazit iMessage a když na Androdi, tak SMS.

    Ten problém jsem neřešil, jelikož se s ním dá žít, ale už mě to postupně přestává bavit. Kdybych neměl neomezený tarif, tak nevím, jestli bych se doplatil 🙂

    Duplicitní SMS a iMessage #46822

    Me to prijde jako hoooodne zvlastni chovani.
    Otazka, zkousel jsi si udelat zalohu telefonu (pro strycka prihodu) a nasledne krom vypnuti funkce imessage v nastaveni zprav i odhlasit telefon z icloud uctu a nasledne znova prihlasit a znova zapnout imessage?

    Duplicitní SMS a iMessage #46832

    Upřímně jsem se snažil najít jinou cestu, než bych přistoupil k odhlášení a podobně. Tuto variantu jsem tedy zatím nezkoušel.

    Duplicitní SMS a iMessage #46835

    skusil by som sa pozriet do nastavenia icloudu ci je zapnuta fankcia spravy v kloude. mozno len tam sa tvoria duplicity. no strielam len tak z boku....

Odpověď na: Duplicitní SMS a iMessage

celý text

.