Zavřít reklamu
  • ios 14.4 #45802

    Zdravím, mám Iphone 7 a po aktualizaci ios 14.4 se mi vyskytlo pár problèmů. Například aktualizace mobilních dat selhala nemohu volat ani psát sms. Nepomohl ani kompletní restart dat i nastvení. Simka vždy nějakou dobu funguje ale pak se to ukáže zase. Plus mám nově kreditní kartu ale systém mi ji nebere ani na Ipadu, protože podle něj je platnost karty v minulosti a musí být v rozmezí 2021 až 2041 karta je měsíc nová. 😅 Chci se jen zeptat zda má někdo podobné problémy a či se je jím je podařilo nějak vyřešit?

    ios 14.4 #45805

    Tak jestli ti to píše tohle tak to by mohl být problém mezi anténou a softwarem. Zkuste s tím zajít k certifikovanému opraváři a podívají se vám na to.

    ios 14.4 #45809

    já bych zazálohoval data a pak telefon obnovil do továrního nastavení a pak nastavil jako nový telefon, tj. bez obnovy dat ze zálohy.

    ios 14.4 #45931

    Ja teda nemam nejnovejsi ios, ale model je stejny. Jsem na 13.neco, ale stalo se mi to same - jednou v lednu. To stacilo vypnout a zapnout. A ted minuly tyden. Pomohlo vyndat simkartu, otrit ji a vratit zpet. Ted to 4. den drzi a doufam, ze se to uz neukaze. Nic jsem s tim nedelala, zadne aktualizace takze me to prekvapuje. Podarilo se ti to vyresit?

Odpověď na: ios 14.4

celý text

.