Zavřít reklamu
  • iPhone zkratky #45430

    Krásný den,
    Chci se zeptat, zda zde máte někdo zkušenosti se zkratkami?

    Potřeboval bych nastavit tyto věci: Když zapnu určitou aplikaci, aby se automaticky vypnul/zapnul zámek orientace. Dále bych potřeboval něco podobného, jako je zkratka "Odhadnout dobu cesty". Tato zkratka pracuje s apple maps. Potřeboval bych, zdali je to možne, místo apple maps použit google maps, případně mapy.cz. Důvodem je, že apple maps neumožnuji zadat trasu na kole.
    Předposlední zkratka je "dotazová". Takový lehčí ToDo. Zdali jsem například obědval. Po zadání ano, aby na mě vyskočily dalších několik připomínek - Jako vzít si doplňek stravy apod.
    Poslední, co bych potřeboval, je zkratka na odesílání sms. Na internetu jsem nějakou našel, ale co se funkčnosti týče, dokázala tato zkratka odeslat zprávu maximalně minutu do budoucnosti. Vyžadoval bych od takové zkratky, aby dokázala odeslat sms alespoň za 5 hodin od zadání příkazu.

    Děkuji mockrát za odpovědi.

    Přeji hezký zbytek dne!

    iPhone zkratky #45443

    Zámek orientace nelze. Co se týká navigace Apple mapy umí "na kole" ale u nás to asi funguje blbě (nevím nejezdím na kole). Dáš novou zkratku polohy a zobrazit trasu a pak už jen naklikaš na kole a dáš google mapy. Mapy.cz asi zatim nemají podporu.
    Co se týká toho todo nevím, asi to nějak pujde přes seznamy.
    Plánovaná SMS, zkus tohle https://lifehacker.com/how-to-schedule-ios-text-messages-with-the-shortcuts-ap-1835617471

Odpověď na: iPhone zkratky

celý text

.