Zavřít reklamu
  • Jak vymazat fotky z iPadu #45295

    Dobrý den,
    po zakoupení iPadu jsem se rozhodl, že fotky od roku 2017 uložené v iPhonu, kterých je asi 70 GB, zkopíruju přes PC iTunes do iPadu, kde je přeberu, promažu, upravím, a pak zpátky výběr přehraju do iPhonu. Dokonce jsem uvažoval, že bych si na tuto operaci koupil na měsíc větší úložiště na icloucu. Mám ale problém. V ipadu jsou fotky "zamknuté" nabízí jen vytvoření a úpravy v kopii. A co víc, ani jedna z nich nejde smazat, popelnice je šedivá. Proč? Kde je problém, lépe, jak bez resetu do továrního nastavení ipad vyčistit, a tuto operaci provést?
    Díky za každou dobrou radu.

    Jak vymazat fotky z iPadu #45300

    Mel jsi si "zaplatit" vetsi uloziste na iCloudu a nechat pres noc synchronizovat fotky z iP na iPad skrze iCloud (doporucuji vypnout data a jet pres wifi :D)). Pak to promazat na nem, pokud k tomu potrebujes vetsi zobrazeni.

    Jak vymazat fotky z iPadu #45309

    co třeba zase použít počítač a v iTunes všechny ty fotky z iPadu smazat? Velmi pravděpodobně je za zamčení fotek na vině nastavení iTunes.

    Jak vymazat fotky z iPadu #45317

    Martin píše:
    co třeba zase použít počítač a v iTunes všechny ty fotky z iPadu smazat? Velmi pravděpodobně je za zamčení fotek na vině nastavení iTunes.

    To jsem zkusil, ale jen ty fotky vidím, lze je jenom importovat. Mazání jsem neobjevil. Možná jsem jenom hloupej 🤫
    To zakoupení icloudu mě taky napadlo , ale trošku pozdě. Tak jako tak to neřeší vymazání ipadu bez továrního resetu. Nebo?

    Jak vymazat fotky z iPadu #45318

    muzes dat nejake screeny? jak z ipadu, tak i z toho co ti ukazuje itunes?

    Jak vymazat fotky z iPadu #45322

    Nakonec se mi povedlo fotky smazat. V itunes jsem měl zátržku autoaticky synchronizovat, a asi proto se mi tam fotky pořád načítaly. Přesunul jsem je do ipadu přes airdrop, a už s nimi lze v ipadu manipulovat, tedy upravovat a mazat.
    Chci se zeptat zkušenějších. Bude to tak, že provedu úpravy v ipadu, pak fotky importuju do itunes nebo icloudu, a po připojení iphonu v něm budou jen ty upravené, tedy veškeré originály z telefonu zmizí?
    Díky za radu a trpělivost s "zatátečníkem".

    Jak vymazat fotky z iPadu #45326

    Pokud nemas navysene uloziste nad tech tvych 70GB, tak se ti nic synchronizovat nebude a muzes si mazat co chces kde chces. Synchronizace souboru je pozastavena protoze jsi nad limitem

    Jak jsem napsal, navys si objem iCloudu a pripoj iPad pod stejnym ID k wifi.

    Jakmile navysis objem, automaticky se ti zacnou nahravat fotky z iPhonu na iCloud a z nej na iPad, teda pokud je prihlasen k siti pod stejny ID. Nemusis nic kopirovat ani manulane nahravat na iPad, vse funguje samo, pokud to ma prostor.

    Jak vymazat fotky z iPadu #45337

    Díky moc za trpělivost.

Odpověď na: Jak vymazat fotky z iPadu

celý text

.