Zavřít reklamu
  • Player #44574

    Ahoj Lidi,

    Doporučte přehrávač hudby. Nechci streamovat ,ale do iPhonu nahrát své písničky a ty následně poslouchat. Už jsem nějaké aplikace zkoušel a vetšina ani neuměla uloženou hudbu v telefonu najít.Jen 8player neměl problém, ale ten se mi nelíbí.

    Player #44580

    VLC player nebo přehrávač v aplikaci "Documents", písničky si nahrajete přes iTunes přímo do úložiště tohoto přehrávače a je hotovo. iP je v tomhle velice nepřívětivý a na hod o zeď. V podstatě žádná externí apka nenabídne písničky z úložiště vestavěné nativní Apple aplikace "Music".

    Player #44584

    Ale nabidne. Moznosti je dost. Zkus Radsone Hi-Res player nebo Jet Audio, vyzkousene mam obe a hraji dobre. Take neposloucham streamovanou hudbu, normalne tyty prehravace pracuji s iTunes knihovnou. Samozrejme je mozne pouzivat nativni aplikaci Hudba od Apple.

    Player #44595

    Sorry, ale přehrávač, který neumí přehrávat celé složky, jako je Hudba od Apple, je opravdu nepoužitelný. A tagovat všechno a vytvářet v iT alba opravdu není smysluplným řešením.

    Player #44596

    Jet Audio slozky umi. Hudba se musi nahrat pres iTunes (do Jet Audio) nebo jiny alternativni program. Ja osobne s iTunes problem nemam, momentalne pouzivam na prehravani Radsone. Take si nepsal, ze chces poslouchat ze slozek.

Odpověď na: Player

celý text

.