Měl jsem stejný problém s iphone 7, šel do šuplíku, vyšla aktualizace 14.4.1 tak jsem mu dal šanci že to třeba zmizí, po aktualizaci na ios 14.4.1 problém zmizel a iphone začal normálně fugovat, tak jsem zvědav zda to vydrží.
-
Zdravím, koupila jsem si asi před týdnem nový SE 2020. Kapacita baterie je na 100%, ale rychle se vybíjí. Nedělám na něm nic a za 20 minut se vybije o 10%. A pomale nabíjí. Je to iosem 14? Doufám, jinak jsem zklamaná ..
DĚKUJIIDobrý den, chci se přidat teda ke stejnému problému. Aktualizace mobilu selhala a bla bla bla. Byla jsem s tím všude, řekli mi, že dost možná to spraví aktualizace 15.2.
Bohužel se nic nezměnilo a jsem poněkud naštvaná. Mám iPhone 7 a mám ho necelý rok, z toho asi 4 měsíce mi nefunguje tohle. Takže to teda vypadá, že s touto závadou se nedá nic dělat a budu muset koupit nový?... jakože Vám nejde aktualizovat iOS? Protože to je "poněkud" jiný sport, než aktualizace služeb. Aktualizace iOS může být nefunkční z řady důvodů. Zkusil bych spustit aktualizaci přes počítač.
Manželka měla stejnou chybu o aktualizaci. Zkoušel jsem možné i nemožné a furt nic. Až mě napadlo vypnout automatickou volbu operátora. Chyba se ale po nějaké době ukázala opět. Takže jsem zrušil „Volby dat“ tam má teď napsáno „Roaming je vypnutý“ a kupodivu už týden to funguje.
By mě zajímalo co to vlasně je, můj Iphone 7 funguje normálně a její takhle zlobil. Aktualizace máme na obou stejné, vždy ve stejný den aktualizované a všechny co jsou.
Pokud by se našel někdo, kdo do toho víc vidí budu rád za radu jak to opravit bez nějakého vypínání něčeho.