Zdravim,chtel bych se zeptat na tuto hlasku,co si mi objevila po reklamaci telefonu,dostal sem novy kus a cca po 14 dnech to zaclo hlasit chybu "aktivace mobilnich sluzeb selhala,dokud iphone neaktivujete,nebuete moci vyuzivat mobilni sluzby(volani,sms,mobilni data)".
Zkusil sem vse co sem na netu nasel a dnes sem i kompletne nahral cely ios znovu pres itunes ale problem stale na miste.
nevedel by nekdo jeste nejakou radu,nez to budu muset reklamovat znovu?
Marek píše:
a volal jste svému operátorovi?
Nevolal ale stejný problém se děje i bez sim karty.Tento problém jsem měl taky. Bylo způsoben hardwarem a ne softwarem. Odrovnala mi to aktualizace iOS 14 první beta. Možná máte stejný problém. Jaký máte iOS?
Stejný problém u iPhone 8 zhruba před měsícem. Vadná základní deska a čtečka SIM - neopravitelná závada.
Jakub píše:
Tento problém jsem měl taky. Bylo způsoben hardwarem a ne softwarem. Odrovnala mi to aktualizace iOS 14 první beta. Možná máte stejný problém. Jaký máte iOS?Můž prosím vedět jak byl problém vyřešen po aktualizaci na ios 14 pb 4, mám stejný problém jako vy po aktualizaci 1 pb, jak jste problém vyřešil? Počkal na další aktualizaci?
Stalo se mi to po aktualizaci na iOs 13.7. Teď mám super těžítko. Vyřešili jste to někdo?
Dnes mam stejny problem a nevim co s tim,volala jsem s podporou apple a udelali jsme tu aktualizaci,potom se vse dokoncilo (asi po 30minutach) ake nic se nezmenilo
Kuba píše:
Jakub píše:
Tento problém jsem měl taky. Bylo způsoben hardwarem a ne softwarem. Odrovnala mi to aktualizace iOS 14 první beta. Možná máte stejný problém. Jaký máte iOS?
Můž prosím vedět jak byl problém vyřešen po aktualizaci na ios 14 pb 4, mám stejný problém jako vy po aktualizaci 1 pb, jak jste problém vyřešil? Počkal na další aktualizaci?
Dobrý den, problém byl vyřešen reklamací. Telefon byl na diagnostice a nešlo to vyřešit pomocí softwaru.