Zavřít reklamu
  • Aktivácia #42617

    Dobrý deň,

    Po včerajšiom odhalení som si stiahol a nainštaloval IOS 14 beta do Iphone 6s. Všetko fungovalo skvele až na messages. Tú appku nešlo vôbec spustiť a Iphone ani neregistroval príchozie SMSky. Vrátil som sa preto k 13tke. Podľa návodu som dal najprv vypnúť službu find my Iphone. Potom som stiahol 13tku a cez Itunes som ju natiahol do Iphonu, ale nespravil som zálohu 14tky. Všetko išlo v poriadku, v procese nenastala žiadna chyba. Následne sa Iphone zapol a šiel som ho aktivovať cez Wifi. Aktivovanie Iphonu môže trvať niekoľko minút - toto hlásenie mi vypisuje už niekoľko hodín, bez toho aby sa Iphone správne aktivoval. Neviete prosím niekto čo s tým ? Napadlo ma ešte vymazať zariadenie z Icloudu ale vôbec to nepomohlo. Reset som samozrejme skúsil, aj vybratie SIM karty. Nič nepomohlo :/ Aktivácia cez Itunes nie je možná. Iphone zaregistruje, ale nenaskočí mi aktivačné okno ani nič podobné.

    Aktivácia #42619

    no, měl jste smazat i ten vývojářský profil, odhlásit od cloudu atd. To je pořád dokola, když nevítew co děláte, radši to nedělejte.
    Aktivujte DFU režim a v něm vraťte telefon do verze iOS, co vám iTunes nabídne, a po nastavertování telefonu řešte, co bude dál.

    Aktivácia #42622

    No tak som to posral no :/ Spravil som to tak ako ste popisovali, telefón je zase v procese aktivácie. Myslíte že to naskočí ?

    Aktivácia #42624

    Tak co? naskocil?

    Aktivácia #42625

    Naskočil. Ale žiaľ po aktivácii je teraz problém s prvotným nastavením. Vždy sa zasekne na keep your iphone up to date. Načítava a vôbec nič sa ďalej nedeje.

    Aktivácia #42676

    pouzi 3utools tam ide aj downgrade, itune je na figu pri takychto sxstemovych prechodoch

Odpověď na: Aktivácia

celý text

.