Zavřít reklamu
  • iPhone a Samsung Galaxy Watch 46mm #42211

    Zdravím.

    Momentálne používam Samsung Galaxy S9+ spolu so Samsung Galaxy Watch 46mm. S hodinkami som spokojný v každom smere (veľa funkcií, bezproblémové telefonovanie cez hodinky, bezproblémová synchronizácia, meranie aktivít podľa druhu aktivity, 3 dňová výdrž, príjemný okruhly vzhľad a robustný dizajn, atď....)

    Uvažujem však, že vyskúšam iPhone 11 Pro Max. Chcem kus "načuchnúť" k iOS.

    • Zaujíma ma, či tu niekto používa práva Galaxy Watch-e s iOS.. Ak áno, zaujímajú ma najmä tieto veci :

    • Notifikácie : Uvidím na hodinkách všetky notifikácie - (správy z Whatsapp/Messenger atď ... ) aj keď budem mať v iPhone nastavené skryté oznámenia na zamknutej obrazovke (t.j. skrytý obsah notifikácií) ?? Áno, viem, že sa na notifikácie nedá reagovať.

    • Aplikácia Endomondo : Je dostupná pre Galaxy Watch aj pre iPhone ... funguje bez problémov synchronizácia z hodiniek na iPhone v aplikácií Endomondo ?

    • Telefonovanie cez hodinky : Funguje to bez problémov?

    K iPhone je ideál Apple Watch, no tie sa mi vzhľadom nepáčia, výdrž je slabá - iba jedeň deň a nová generácia stojí takmer 500€, čo je moc ...

    Za odpovede ďakujem vopred.

    iPhone a Samsung Galaxy Watch 46mm #42215

    No, na rovinu musím říct, že kombinace iP (jakéhokoli) a SGW je velice frustrující, ne že byto nešlo, ale ....., prostě to není ono. Ta apka Samsungu pro správu hodinek je jak z 19. století, spíš jako aby něco bylo a nevzalo to moc energie programátorům. Svoji vinu na tom samozřejmě má i uzavřenost iOS. Pokud chceš iP a hodinky, tak jedině (bohužel) Apple Watch.
    Btw. můj osobní názor je, že výměnou S9+ za iP 11 Pro si nijak nepolepšíš, podle mě je to krok zpět. Prostě iP a iOS tě v mnohém omezí. Jako, iP a iOS není špatné, ale je to úplně jiný "sport" v porovnání s S9 a A10. Navíc, pokud máš počítače s windows, je iP a iOS úplně mimo, pokud používáš hot spot na mobilu, iOS je v současnosti pro toto nepoužitelný atd. atd.
    Nenech se zlákat pozlátkem iP 11 Pro, je to opravdu jen pozlátko.

    iPhone a Samsung Galaxy Watch 46mm #42257

    Ďakujem za odpoveď. Mňa na iPhone 11 Pro Max láka najviac (údajne) perfektná výdrž batérie, dobré fotoaparát a rýchla biometrika (Face ID).

    iPhone a Samsung Galaxy Watch 46mm #42372

    Ahoj ja udelal neco podobneho jako zvazujes mel jsem samsung s8 a pouzivam take galaxy watch 46mm. koupil jsem si iphone xs a popravde uz se galaxy watch zbavuji a kupuji apple watch. byl jsem zvykli ze hodinky mi zvladali 3-4 dny , ted s iphone tak maximalne 2. z hodinek si jiz nezavolam 🙁 notifikace chodi stale ale neni to vubec tak komfortni jako predtim. A nejde z hodinek odpovedet.

    iPhone a Samsung Galaxy Watch 46mm #47909

    Nebudu zakládat nové vlákno, ale mám pár dotazů. Měl jsem Nokia 7+, potom jsem časem pořídil Samsung Galaxy Watch. Celkem to spolu makalo, ale uplně ideální to nebylo. Pak jsem pořídil iP 12 Pro. Celkem jsem se divil jak to spolu pořád funguje, akorát nešlo odpovídat na SMS (whatsapp...). Ale postupně mi zlobí volání přes hodinky, když nemůžu tahat telefon z kapsy. V seznamu BT zařízeních jsou hodinky jako dvě zařízení (GW a GW LE). Občas se jedno z nich samovolně odpojí, pak nejdou notifikace nebo jiný věci a hlavně to volání. Ale na první pohled to nění poznat, takže to nefunguje většinou když se to hodí nejmíň. Dá se tam něco jinak nastavil, nebo s tím něco dělat? Je mi jasný že mi napíšete že koupit AW. Ale ty se mi nelíbí, uvidím jak budou v reálu vypadat series7, ty bych asi zkousnul, stějně bych rád vyzkoušel jak budou makat... Ale radši bych hodinky co vypadaj jako hodinky.

Odpověď na: iPhone a Samsung Galaxy Watch 46mm

celý text

.