Zavřít reklamu
  • Nefunkční iCloud Drive #42163

    Zdravím, dva dny zpátky jsem si pořídil nový iPhone SE (2020) a chtěl jsem na něm rozjet iCloud Drive. Nejdříve jsem to zkoušel přes aplikaci Soubory, potom i přes nastavení. Obě cesty skončily (pravděpodobně) u buglé obrazovky.

    Nenašel jsem žádné rady, jak iCloud Drive jinak upgradovat, protože ,,zrušit" ani ,,upgradovat" nereagují. Volal jsem dnes na apple podporu a tam mi poradili, abych svůj starý iPhone aktulizoval na nejnovější iOS, na svém novém telefonu obnovil tovární nastavení a celý proces přesunu zopakoval. Na starém iPhonu mi iCloud Drive fungoval, ale nepoužíval jsem ho. Tak jsem iOS aktualizoval na 13.4.1 a co se nestalo. iCloud Drive přestal fungovat i na starém iPhonu 7.

    Jsem úplně bezradný, nevím co s tím.. za jakékoliv užitečné rady předem děkuji.

    Nefunkční iCloud Drive #42195

    O čem to mluvíš? iCloud se ti připojí automaticky po zadání Apple ID, žádný upgrade nebo připojení není třeba. Na starém telefonu odhlaš Apple ID, restart a znovu přihlaš Apple ID a zkontroluj funkčnost iCloud Drive. Nový telefon vrať do továrka a nastav znovu. Btw. SIMku musíš přehodit do nového telefonu před zahájením přenosu dat.

Odpověď na: Nefunkční iCloud Drive

celý text

.