Zavřít reklamu
  • Problém s Apple Music #42132

    Zdravím,

    mám problém s apple music. Když v seznamu skladem chci přehrát skladbu, tak mi naskočí hláška: Již jste členem Apple music. jde pouze potvrdit OK, ale skladba se prostě nespustí. Když však dám "zamíchat", tak skladby začnou hrát, jdou přepnout na další, ale výběr ze seznamu nejde. Neví někdo, co s tím?

    Předem děkuji za jakoukoliv radu.

    Problém s Apple Music #42220

    Ahoj, taky jsem měl podobný problém. Zkus přeinstalovat aplikaci apple music, jestli máš písničky uložene na icloud, tak se ti znova objeví. Další možnost co mi fungovala byla odhlásit se a znovu přihlasit z celého icloudu. Snad ti to pomůže.:)

    Problém s Apple Music #49805

    Dobrý den,
    Já mám zase problém takový, že v záložce Knihovna by měly být k dispozici na výběr např. Playlisty, Skladby, Umělci, Alba, Sestaveno pro vás , Staženo apod. A můj problém zní tak, že i když zakliknu všechny výše vypsané kategorie, tak se mi pouze ukazuje kategorie Playlisty a proto se chci zeptat, kde může být problém? Zkoušel jsem aplikaci reinstalovat, restartovat telefón a stále nic. Takže zde přicházím s prosbou, zda nevíte co s tím? Vyzkoušel jsem snad už všechno, předem vám děkuji. :/

    Problém s Apple Music #51519

    Dobry den. Mám problém v music při spouštění playlistu se neustále objevuje hláška ,,Chcete po prehrání této
    skladby pokracovat
    v prehráváni zbvvajicich
    skladeb ve fronte, nebo
    je chcete smazat?,,

    Je to otravné a hlavně to nikdy dřív nedělalo. Měl jsem Spotify a tam v pohodě. Nevíte, co s tím? Děkuju.

Odpověď na: Problém s Apple Music

celý text

.