Zavřít reklamu
  • Rodinné sdílení #42087

    Ahoj a moc prosím o pomoc. Mám nastavené rodinné sdílení. Našel jsem návody a videa na YO, a myslím, že to mám vše dobře. Přesto, zaplatím aplikaci, manželka jde přes ID, store, rodinné sdílení, najde si pod mým jménem zakopenou aplikacii a naistaluje. Aplikace ale u manželky není plná - chce platbu. Jedná se aplikaci "calendar 366", která podporuje rodinné sdílení. Nejde mi o peníze, ale nevím prosím, kde dělám chybu. Díky moc za pomoc 🙂

    Rodinné sdílení #42090

    no, pokud si dobře pamatuji, tak si Vaše manželka normálně najde ve svém storu pod svým A ID tu aplikaci a stiskne "koupit" a ono se to stáhne zdarma. Žádné hledání apky v rodinném sdílení nic takového.

    Rodinné sdílení #42097

    Pokud stisknu koupit, tak jí opět zaplatím (nestahne se zdarma) - což jsem udělal, pač nevím jak jinak to uělat. Jinak díky moc za pomoc.

    Rodinné sdílení #42098

    Podle mě tam musí být něco špatně nastavené, ono to sice ukazuje na tom druhém účtu cenu za danou aplikaci, ale nikdy se mi podruhé nestrhla z účtu (v tomto je AS opravdu hloupý).
    V nastavení rodiny vidíte všechny účty v rodině? Pak ještě musíte mít nastaveno sdílení aplikací v rodině, to má svoji položku v nastavení. Máte všichni nastavený stejný region Apple Storu?

    Rodinné sdílení #42099

    to sdílení aplikací (a pokud chcete i hodby a ostatního) v rodině musí mít předevšěím nastaven správce rodiny

    Rodinné sdílení #42103

    OK, díky moc - správce jsem, region je správně, sdílení aplikací v rodině také, přesto to něšlo. Nevím, už jsem jí zaplatil podruhé. Nešlo o velkou častku. Spíš mě jenom zajímá, jak to natavit. Co jsem našel na internetu návody a videa tak všichni se tvářili, že OK. Mě to podle toho návodu nešlo. Tak budu zkoušet. Ještě jednou moc díky 🙂

    Rodinné sdílení #42105

    je to divné, zkuste zavolat přímo na podporu Applu, třeba něco vykoumají

Odpověď na: Rodinné sdílení

celý text

.