Zavřít reklamu
  • Aktualizace 13.4.1 #42006

    Dobrý den, chci se zeptat.. přítel má iphone 7 a v noci se mu nainstalovala aktualizace 13.4.1.. od té doby nemá signál.. sim karta v jiném telefonu normálně funguje, takže tam problém nebude. Nemáte náhodou nějaké řešení jak problém odstranit? 🙏 Hezky prosím 😊
    Děkuji za odpověď a přeji hezký večer.

    Aktualizace 13.4.1 #42008

    Mám stejný problém, telefon je aktualne uplne k nicemu, jak opustím domov a nejsem na wifi nezavolam si, mobilni net nejde, porad jen preskakuje no signal slaby signal a na par vterin 3G ale internet nefunguje. Taky bohužel 13.4.1 zadny navod na internetu nefunguje. Reset sítě, vypnutí zapnutí dat nic... Pokud někdo zná řešení prosím poradte.

    Aktualizace 13.4.1 #42009

    Nejdříve bych zkusil restartovat telefon, poté v Nastavení > Obnovit (Resetovat) > Resetovat nastavení sítě. Pokud to nepomůže, je samozřejmě možnost telefon přeinstalovat.

    Aktualizace 13.4.1 #42017

    Nic z předchozích rad nepomohlo, dnes jsem šel na O2 vyzkouset jestli mi daji jinou simkartu a kupodivu pomohlo, problemy se signalem jsou pryč. Problemy se signalem zmizeli. Nevim jak je to možne když před aktualizaci fungovala i stara. Takže pokud mate stejny problem nekdo dalsi doporucuji zkusit vymenu simkarty za novejsi typ.

Odpověď na: Aktualizace 13.4.1

celý text

.