Používám Instagram na iPhone pět let a nikdy mi moc dat nebral. A na pozadí už vůbec nic. To by jsi. A něm musela být deset hodin denně a dívat se na videa aby ti tolik dat sebral. Zkus ho přeinatalovat a sleduj to každý den jako má spotřebu dat.
-
No právě... školu mám každý den minimálně do 16:00 takže ano, projíždim instagram ale rozhodně ne v kuse, protože to při těch hodinách stejně moc nejde. Nikdy jsem tento problém neměla a už vůbec ne s aplikací jako ke instagram. YouTube jsem vždy chápala ale ani ten mi nežral tolik jako instagram teď. Děkuji, přeinstalovat zkusím.
Nejlepší zbytečnost jako instagram a facebooku vůbec nepoužívat 😀 . Mě data opravdu netrápí , spíš mě štve baterka , ikdyž používám iPhone X během dne minimálně, tak nabíjím každý den a někdy i dvakrát denně 😀 Kde jsou ty časy kdy jsem nabíjel jednou za dva dny 🙁
VeverkaPetr píše:
Nejlepší zbytečnost jako instagram a facebooku vůbec nepoužívat 😀 . Mě data opravdu netrápí , spíš mě štve baterka , ikdyž používám iPhone X během dne minimálně, tak nabíjím každý den a někdy i dvakrát denně 😀 Kde jsou ty časy kdy jsem nabíjel jednou za dva dny 🙁iPhone X ma nejhorší vydrž baterie ze všech iPhonů. Měl jsem ho také a ještě po spárování s Apple Watch jsem nabíjel také dvakrát denně. Teď mám XR a 8 Plus a vydrž je o 50% lepší.
Noooo nevím jestli nejhorší, na to že mám kondici baterie na 91% tak se docela divim ze tak casto musim nabijet. Kdyz to není tal davno co jsem nabijel treba jen jednou z 2 dny v extremu dokonce jednou za 2,5 dne. Myslis ze ma smysl posilat na reklamaci ?