Zavřít reklamu
  • Zblbli kontakty #10803

Filip7 píše:
    Ahoj, to jsem přes týden taky řešil, zjistil jsem, že je to tím, že číslo, které mi volalo / psalo mělo předvolbu a moje uložené nemělo. Nikdy předtím jsem s tím problém neměl, nevím, jestli to přišlo s novým iOS, ale musel jsem si ručně před každý kontakt napsat +420 (na Slovensku samozřejmě +421) a poté jsem vše viděl správně.
    Ještě lepší to bylo na Macu. Tam jsem chtěl zahájit konverzaci přes iMessage a před kontakt bez předvolby se automaticky hodila předvolba pro Španělsko ❓ 😀
    Chce si to teda čísla psát i s předvolbama... 🙄

Tak tím to nebude. Na většině čísel předvolby nemám a normálně mi to vše ukazuje kdo píše a volá.

Zblbli kontakty #10804

Filip7 píše:
    Ahoj, to jsem přes týden taky řešil, zjistil jsem, že je to tím, že číslo, které mi volalo / psalo mělo předvolbu a moje uložené nemělo. Nikdy předtím jsem s tím problém neměl, nevím, jestli to přišlo s novým iOS, ale musel jsem si ručně před každý kontakt napsat +420 (na Slovensku samozřejmě +421) a poté jsem vše viděl správně.
    Ještě lepší to bylo na Macu. Tam jsem chtěl zahájit konverzaci přes iMessage a před kontakt bez předvolby se automaticky hodila předvolba pro Španělsko ❓ 😀
    Chce si to teda čísla psát i s předvolbama... 🙄

Tak toto mi pomohlo ďakujem krásne 🙂 ale neviem prečo mi to začalo robiť až včera, doteraz som mal čísla uložené rôzne a všetko fungovalo, len včera to zblblo

Zblbli kontakty #10805

Kdyz upravis jeden s tech kontaku primo na gmailu?

Zblbli kontakty #10806

To MioSVK: jsem rád, že jsem mohl pomoct, popravdě jsem čekal, kdy se tady ten problém objeví. Bohužel je časově náročná práce, a to mám jen 100 kontaktů 😀

To petriPhone: mně to funguje na mobilu normálně, na Macu mi to ale po update na Mojave všechna čísla ve zprávách s předvolbou, které jsem měl napsaná bez předvolby házela jen jako čísla, nevěděl jsem, o koho se jedná. Vrchol byl, když jsem na Macu ani nemohl napsat novému člověku, o kterém jsem věděl, že má iPhone a automaticky se mi zpráva zbarvila do zelena a kontakt měl předvolbu +34, tedy Španělsko... a to jsem tam s MacBookem ani s iPhonem nebyl 😀

Zblbli kontakty #41167

caute prosim Vas mne to zacalo teraz robit tiez , mal som iphone 5se a presiel som na 11 pro...
    v smskach mi ulezene kontakty ukazuje len ako zaciatocne pismeno tam kde sa zobrazuje fotka a vedla toho vidim iba cislo... nie je to pri vsetkych niektore zobrazuje normalne...

vie niekto radu ? mam tych kontaktov tak 2500 a nechce sa mi to prepisovat

diki

Odpověď na: Zblbli kontakty

celý text

.