Nevim, zda jste si toho nekdo vsimnul, ale kdyz prilozite prst na touch ID tak se vam telefon odemkne, ale zustane na zakladni obrazovce a az po zmacknuti se otevre.
Takze napriklad, kdyz prilozite prst, zmizi vam nahore zamek, prejedete na obrazovku vlevo a kliknete treba na pocasi tak se vam rovnou otevre s pak uz jste v odemcenem telefonu 😉
-
Je to spomenuté presne vyššie a presne na to sa sťažujú 😀 podľa mňa je to Ok.. Homebutton používam skoro stále s nikdy som s ním nemal problémy, takže neviem prečo si ho ľudia tak sledujú.. Keď sa pokazí tak 20€ oprava...
Ja som celkovo spokojny s OS, baterka sa mi prve dva dni vybijala asi za 6h (iPhone 6plus) ale teraz je to uz OK. Obcasne lagovanie a padanie aplikacii je sice nepekne, ale je to este len beta...
Co mi ale celkom vadi je nemoznost si nastavit ine ako predvolene zvonenie, myslim tym zvonenia kupene v itunes store, a tak isto nemoznost nastavit zvonenie pre kontakt.
Mi nejde aktualizovat některé appky, lépe řečeno se stáhnou, "instalují" se ale i tak mi zůstane stará verze - 15 aktualizací jsem snad nikdy neměl 😳
Nechci mít funkční widgety na uzamčené obrazovce (neodemknuté) - jsem paranoidní 😆
Nejen mě štvě designově hudba, ale i maily - nechápu, proč se mi na jedné straně zobrazí všechny složky všech mailů 😡
Při stažení notifikační listy nikde není datum - když jsem v nějaké aplikaci, musím zařízení vypnout, nebo se podívat jinam 👿
Při vytažení ovládací nabídky a posunutí posuvníku (jas/hlasitost) se mi někdy povede posunout nabídku než posuvník (z ovládání systému na hudbu nebo naopak) 😕
ja som skusal ios 10 asi pol dna...a naozaj je tam este vela chyb...pri roamingu mi nepreladilo operatora na ceskeho..ostal slovensky,ale fungovalo to...dalej..navigacia sygic ..hlas isiel uuplne spomalene....a co ma najviac sklamalo....nemozem priamo z fotoalbumu pridavat fotky na facebook...napise ze fotka bola pridana..urobi fajku...ale fotka tam nie je...