Jednoznačně Apple Music právě kvůli synchronizaci a možností pouštět na všech zařízeních bez dalších potřebných kroků - iPhone, Macbook, iPad a pro mě nově také Apple Tv, což je totálně super si to pustit v obýváku do repro (ať už k večeři nebo na grilovačku na terase).
-
Jednoznačně Apple Music právě kvůli synchronizaci a možností pouštět na všech zařízeních bez dalších potřebných kroků - iPhone, Macbook, iPad a pro mě nově také Apple Tv, což je totálně super si to pustit v obýváku do repro (ať už k večeři nebo na grilovačku na terase).
Apple Music nebo Spotify? Podle mého názoru dávám přednost Apple Music, protože jsem získal Audio Converter pro Windows, který mi pomůže odstranit DRM z Apple Music a převést Apple Music M4P na MP3 a jiné běžné audio formáty. Poslouchejte Apple Music na libovolném zařízení bez sítě a plnou kontrolu nad skladbami Apple Music.
Mimochodem, pokud nemáte tušení, který z nich si vyberete, existuje zdrojová stránka pro váš odkaz: Apple Music vs Spotify
Podle mého názoru zvolím Spotify streaming hudbu, aby si užíval hudbu, protože si nemůžu dovolit cenu Apple Music předplatného. Služba Spotify však umožňuje bezplatný přístup k hudebním souborům Spotify.
Kromě toho mám aplikaci Spotify Music Converter for Mac, která mi pomůže stáhnout a převést soubory Spotify na soubory MP3, FALC, WAV, AAC atd. Proto raději používám Spotify spíše než Apple Music.Podle mého názoru zvolím Spotify streaming hudbu, aby si užíval hudbu, protože si nemůžu dovolit cenu Apple Music předplatného. Služba Spotify však umožňuje bezplatný přístup k hudebním souborům Spotify.
Kromě toho mám aplikaci Spotify Music Converter for Mac, která mi pomůže stáhnout a převést soubory Spotify na soubory MP3, FALC, WAV, AAC atd. Proto raději používám Spotify spíše než Apple Music.