Zavřít reklamu
  • upgrade na nový mobil #53869

    Ahoj všem, doteď jsem každodenně fungoval se stařičkým iPhonem 7 a nastal čas pořídit mu nástupce. Dost váhám, jestli vzít 13 mini, nebo jít do 14 Pro. O jiných modelech neuvažuji. Jaké jsou vaše názory?

    upgrade na nový mobil #53874

    Koupil bych generance to nejnovejsi na co se financne dosahne

    13mini je sice fajn, ale pokud novej mobil (ne jetej) tsk uz je to taky starsiho data vydani

    Jen ten vyber 13mini vs 14PRO je takovej z kazdeho konce segmentu

    upgrade na nový mobil #53879

    Pokud máš mobil tak dlouho, šel bych do co nejnovějšího modelu kvůli podpoře sw. Já měl mobil déle jak 5 let a teď jsem sahnul po iphone 15 a to především právě kvůli té podpoře. Takže jestli zvažuješ 13 mini nebo 14 pro, šel bych do té 14 pro. Ale jsou to dost rozdílné telefony. Ten pro je nabuseny až k prasknutí tím nejlepším a nejnovějším, co před tím rokem Apple nabízel, zatímco mini je 1) o rok starší 2) nemá ani zdaleka takový výkon a nepodporuje všechny funkce z Pro. Vím, že nad tím neuvažuješ, ale nebyl by takový kompromis z každého trochu pořídit iPhone 14 (klasický, ne PRO)

    upgrade na nový mobil #53880

    Jak se píše, 14Pro je výrazný rozdíl oproti 13Mini ale určitě bych bral 14Pro máš opět na několik let vystaráno. Já přecházel také z 13Pro na 15Pro momentálně 14 jsem záměrně vynechal ale nemůžu nic víc než doporučit ..

    upgrade na nový mobil #53873

    Za sebe bych doporučila iPhone 15. Sama jsem si ho před nedávnem zde: https://www.iphonedeals.cz/apple-iphone-15-2/
    Cena je opravdu nevšední a velmi výhodná. Dodání bylo velmi rychlé a celkové jednání s personálem velmi příjemné.
    Co se týče produktu, tak designově navazuje na iPhone 14, má ovšem skvělý fotoaparát a OLED displej. Také jsem přecházela ze starého modelu a tato koupě se opravdu povedla. Za mě se nejvíce vyplatí zakoupit přes tento eshop https://www.iphonedeals.cz protože ta cena je naprosto bombová.

Odpověď na: upgrade na nový mobil

celý text

.