Zavřít reklamu
  • Kondice baterie iPhone #52682

    Příspěvek téma "iPhone 12 Mini – kondice baterie" z 2.1.23.
    Mam iP12mini od dubna 2022 a ted má baterie 90% kondice. Během posledních dvou měsícu (listopad, prosinec 2022) kondice spadla z 94% na 90%. Nabíjení 20W adaptérem každý den. Večer 20-21 dávám na nabíječku když má 15-20% nabiju na 100% a ráno okolo 7-8 mám 90-85%. Jsem prostě bežný uživatel,na mobilu hry nehraju, filmy nesleduju (občas krátké video na youtube), internet, instagram, email, počasí, foto, doc..
    Zajímavé je, že manželka má iP13mini od listopadu2021 a tomu telefonu dává zabrat a kondice baterie ukazuje 94%.
    Asi také zkusím reklamovat, jako uživatel David.

    Aktualizace: 17.1.23 jsem dal iP 12mini na reklamaci (v prodejně T-Mobile) ohledně baterie a občasnému výpadku signálu. Kondice ukazovala už 89% a to je v provozu od 17.4.22.
    Dnes 31.1.23 přišla SMS že se reklamace neuznává. Sem na to zvědav co mě k tomu řeknou, ale bohužel až 3.2..

    Jaké máte zkušenosti s reklamací u T-MOBILE?

    Kondice baterie iPhone #52683

    Zlu…. Mate este 1 rocnu zaruku nie? Chodte do autorizovaneho servisu v 2r uz nenizte kedze ste nakupovali u operatora, autorizovany servis vam to pravdepodobne uzna

    Kondice baterie iPhone #52684

    Reklamovat baterii je vždy vopruz, nehledě na to, že na baterii je záruka snad jen půl roku. :/

    Každopádně se zkusím ještě podělit s mojí kondicí. Mám iPhone 12 Pro. V květnu to budou 2 roky a kondice baterie je 87% procent. Telefon vytáhnu z nabíječky cca v 7 ráno a kolem 17:00 už jej zase musím v práci připojit. Zmíním, že telefon používám fakt hodně. Zprávy, volání, internet a e-maily a konzumace obsahu na Vimeo.

    Osobně mi přijde, že má baterie docela výdrž a to se ani nevěnují nějakému pravidelnému nabíjení. Snažím se nabíjet přes noc, ale pokud to nejde tak telefon připojím na 10 minut, odpojím a pak třeba na 3 minuty zase připojím podle potřeby a hlavně času.

    A co se reklamace tyče, kdysi sem reklamoval iPad kvůli nefunkční GPS a vrátili mi jej, že je GPS Ok. Hned na prodejně při převzetí jsem paní řekl, ať jej tam pošle rovnou zpět. Na nechápavé kroucení hlavou jsem jí řekl, že do protokolu ještě dopíšeme, že padají hovory po nějaké době protože se odpojí od WiFi. iPad se odeslal a za cca 33 dnů mi přišla reakce, že zařízení bylo opraveno ale kvůli nedodržení 30ti denní lhůty mám nárok na vracení peněz.

    Tím chci říct. Že Ti servisní technici se jednotlivým zakázkám, podle mého názoru, věnuji dle nálady a času 🙂

    Držím palce!

    Kondice baterie iPhone #52685

    Takže dnes přišel e-mail o T-mobile CZ.

    Ověřila jsem, že reklamované zařízení (reklamační protokol č. ) bylo 31. 01. 2023 vráceno ze servisu do prodejny a je tedy možné si jej vyszvednout. Dle vyjádření servisu se Vámi uvedená závada neprojevila. Servis provedl obnovení nastaveni tovarnich hodnot dle výrobce a operátora. Dále je uvedeno, že iInstalace aplikací třetích stran mohou výrazně ovlivnit funkce a vlastnosti přistroje a za jejich obsah nenese výrobce ani prodejce zařizení žádnou právní ani jinou odpovědnost.

    Ráda bych vysvětlila, že servisní partner je výrobcem telefonů Samsung autorizován ke všem úkonům ohledně testování a oprav a jeho vyjádření je pro společnost T-Mobile závazné a nemáme důvod ho zpochybňovat. V případě, že s řešením reklamace Vašeho mobilního telefonu nesouhlasíte, máte možnost se obrátit na soudního znalce a s jeho vyjádřením, pakliže se nebude shodovat s vyjádřením servisního střediska, mobilní přístroj reklamovat znovu.

    A zde reakce na další dotaz přes e-mail.

    Dobrý den,

    omlouvám se za překlep v zaslaném e-mailu.

    Telefon, který jste reklamoval je samozřejmně Apple iPhone 12 mini 64GB - Bílý a byl zaslán do autorizovaného servisu pro značku Apple (tj. Britex - CZ, s.r.o., který také opravuje například značku Samsung, Alcatel aj.). Ano v popisu závady máte uvedeno: Baterie se hrozně rychle vybíjí, kapacita je 89% po 3/4 roce, občas vypadává signál. Vyjádření servisu jsem Vám přeposlala, bohužel jejich vyjádření nemohu odborně posoudit.

    Hezký den

    Markéta Rezková
    Tým zákaznických podnětů a stížností.

    Jaké mate zkušenosti s Britex CZ? Já teda mám špatnou zkušenost. Uvidím v pátek co mě k tomu řeknou na prodejně T-M CZ.
    Mužů reklamovat v iWantu?

    Děkuji za odpovědi.

    Kondice baterie iPhone #52687

    Ja mam skvele skusenosti so servisom SWISS ale ten v čr neni, ale al Vam to pomôže mal som LG G5 v britexr a po 3 mesiacoch minodpadlo tlacitko zapnut vypnut, zle ho namontovali ( bol to modularny mobil bateria sa dala zospodu vybrat ) a ako som ju vybral tlacitko bum vypadlo

    Mne napr bateriu v ipade/ iphone vzdy reklamuju
    Skuste iny servis s popisom, mobil seka, mrzne je pomaly, rychlo sa vybija pri zakladnych cinnostiach sa prehrieva a pri nabijani obcast prestane nabijat pre vysoku teplotu Iphone - toto vam uz vezmu

    Kondice baterie iPhone #52692

    Ako..moj iphone 12 pro max dvojrocny kupeny hned novy po vydani, s momentalnou kapacitou 84% baterie, taktiez vydrzi malo a extremne rychlo sa vybije.. ale to je bohuzial dane kapacitou baterie. A to ze ti tak rychlo degraduje je tou 20w nabijackou. Je obecny fakt ze rychle nabijacky nicia baterky rychlejsie. Daj v noci do 5w a uvidis ze degradaciu spomalis.. 20w nabijaj iba ked je to nevyhnutne

    Kondice baterie iPhone #52693

    Podotykam ze prvy rok som nabijal skoro vzdy rychlonabijackou az kym som sa nedostal pod 90%. 12 mini ma este mensiu baterku tak treba ratat ze tam sa to prejavi rychhlejsie

Odpověď na: Kondice baterie iPhone

celý text

.