Zavřít reklamu
  • iPhone 14 Pro Max – problém s displejem #51771

    Zdravím,
    ani prakticky už neočekávám pomoc, jelikož jsem se s tím vypisoval na několika zahraničních fórech, ale třeba vás něco trkne.

    Zjistilo se, že iPhone 14 pro max mají problém s displejem. Konkrétně při probuzení telefonu. Pokud máte vypnutou funkci vždy zapnuto a chcete telefon probudit, problikne displej. Občas je to děsně jasné světlo, jindy to jsou viditelně takové zelenožluté čáry, jindy se ovšem probudí zcela normálně. Je to čistě dle náhody.

    Abych vám lépe přiblížil, o čem mluvím, dovolím si přidat obrázek, který zachycuje problém. Poklepete prstem na obrazovku, ona se probudí a tohle vyskočí. Pak teprve naběhne tapeta.

    Na této stránce nahoře je i video. Další mám v kompu. (LINK)

    Co je podstatné, nejsem sám. Na Redditu je fórum, kde se to řeší. Asi 15-20 lidí eviduje stejný problém (LINK).

    Samozřejmě teď nevíme co dál. Psal a volal jsem si s Apple podporou (přímo z USA). Na dálku mi udělali diagnostiku a prý je hardware v pořádku. Řeší se dvě možnosti. Buďto jsme obětmi špatné dodávky, anebo jde o softwarový problém, který teď nikdo nemůže upřesnit.

    Tady je LINK na lidi (konkrétně 10 lidí) založilo téma týkající se stejného problému.

    Moje teorie je taková, že vydali update na AOD (vždy zapnutý displej) a přitom tím zmršili vypnutý displej, resp. probuzení z něho. Co je nutné dodat, jsou lidé, kteří píšou, že tento problém nezaznamenávají. No jako jsem naštvaný a mám chuť ten telefon vrátit, ale už jsem provšihl tu dvoutýdenní dobu.

Odpověď na: iPhone 14 Pro Max – problém s displejem

celý text

.