3g je vypnute, v pripade vypadku 4G/LTE nebo 5G se to pak prepne na EDGE
-
Kennystunt píše:
Kluci normálně nedělám si srandu ale začalo to blbnout když jsem si dal na mobil kryt z Aliexpresu. Před 3 dny jsem to vyměnil zpět za starý originální a světě div se signál nevypadává a mám skoro všude 3 čárky :O absolutně to nechápu. Doufám že vám moje rada pomůže. Krásný svátkyNevhodný kryt tlumí příjem telefonu - nejvíce kovový. Mohu posoudit i sám. Mám častečně kovový - rámeček kolem telefonu. Když ho sundám, tak se příjem telefonu o něco zlepší.
Měřeno pomocí : 3001#12345#Dnes znovu odskoušeno (Kaufland) a znovu téměř bez signálu. Občas úplně bez. Všichni okolo vesele telefonují s telefony za čtvrtinovou cenu ...
Půjde do servisu.Dobrý den, zajímalo by mě, zda jste problém vyřešil. Mám stejný probléms iphone 13mini, špatný signál, skoro jen edge a občas mi i spadne hovor, sim menena, nic se nestalo, mám o2 a u něj sem i tel kupovala a už třetí neznámá reklamace, že je vše v pořádku...
Zdravím. Zdá se mně, že se to trochu zlepšilo "tak nějak samo od sebe". Nic jsem s tim nedělal, ale je to lepší. Třeba to vylepšila nějaká aktualizace - nevím...
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.