Zdravím,
Chystám si pořídit nové Iphone 13 Pro Max. A chtěl bych si i k tomu pořidit ochrané sklo. Chtěl bych se na Vás zeptat které sklo jsou nejlepší ? Budu velmi vděčný pokud mi sdílíte vaše zkušenosti a doporučíte mi které sklo od jakého výrobce si mám koupit. *Cena není omezená, takže mi můžete poradit vše.
-
Návrhů bude hodně, za mě Panzerglass. Mám už asi šesté, sám i skla dovážím, ale s tímto mám jen nejlepší zkušenosti. Oleofobní vrstva, preciznost, dobrá odezva - nezhorší prostě kvalitu povrchu a displeje a to je nejdůležitější.
mike-biker píše:
Návrhů bude hodně, za mě Panzerglass. Mám už asi šesté, sám i skla dovážím, ale s tímto mám jen nejlepší zkušenosti. Oleofobní vrstva, preciznost, dobrá odezva - nezhorší prostě kvalitu povrchu a displeje a to je nejdůležitější.https://www.alza.cz/panzerglass-privacy-apple-iphone-13-pro-max-s-camslider-krytkou-predni-kamery-d6743178.htm myslíte že jsou dobrý tyto skla ?
Ty Privacy bych nebral, je samozřejmě fajn, že někdo vedle Vás nevidí přes rameno, na druhou stranu kdo o obsah Vašeho telefonu bude stát? Vedle sedící pasažér ve vlaku určitě ne 🙂
Ty Privacy skla snižují svítivost a ať si každý tvrdí kdo co chce, ale i ostrost a podání barev, což já osobně úplně neocením. Ale záleží na každém.
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.