Zavřít reklamu
  • vybitá baterie iPhone 12 mini #47641

    Zdravím, chtěl by se zeptat co se tak mohlo stát. Včera večer po 9 hod. jsem odložil telefon kde měla baterie cca 49%, měl jsem zavřené všechny aplikace na pozadí vypnutou wi-fi a mob.data.. ráno beru telefon do ruky a nic, totálně vybitý, jen obrazovka s požadavkem s přípojení na nabíječku..
    když jsem se koukl do nastavení baterie tak od 21:00-7:00 nebyl telefon používán...

    Telefon mám nově koupený cca 14dní zpět.

    Nenapadá Vás co se mohlo stát?

    vybitá baterie iPhone 12 mini #47645

    To ze mas zavrene vsechny aplikace na pozadi, vypnute pripojeni, neznamena ze telefon “nepracuje”. Dokonce je mozne, ze to, co pracovalo se chtelo pripojovat na sit a vymlatilo ti to telefon neustalym pozadovanim pripojeni.

    Hrat muze i ten fakt, jaky mas iOS. Pokud nejakou betu 15ky, tak uz neni duvod dal premyslet cim to je… Pokud posledni 14ku, tak pokud byla minuly tyden aktualizovana, tak system “pracuje” viz vyse.

    vybitá baterie iPhone 12 mini #47648

    Aktualizaci mám z minulého týdne 14.7.1.. tak jestli to ve finále neudělali hodinky, včera mi vyskočila hláška o aktualizaci watchOS, že se bude aktualizovat v průběhu noci.. Jenže na hodinkách mám zase vypnuté automatické aktualizace.. tak jestli se na telefon stále připojovali..

    telefon jsem nabil, odpoledne zaktualizuju hodinky a uvidím..

    vybitá baterie iPhone 12 mini #47650

    "měl jsem zavřené všechny aplikace na pozadí" to je ten problem, prestan zatvarat aplikacie na pozadi iOS nie je Android, otvaraj aplikacie a nechaj ich otvorene...

    vybitá baterie iPhone 12 mini #47658

    Jop máš pravdu, to že „zabíjaš” aplikácie na pozadí je to najhoršie čo môžeš pre svoj iPhone z hľadiska batérie urobiť. Nechaj ich zapnuté na pozadí, pri ďalšom kliknutí na appku sa tým pádom nemusí appka zapínať znova a tým brat viac energie batérie ale je spustená na pozadí - uspaná. Hold iPhone nie je Android.

    vybitá baterie iPhone 12 mini #47659

    Ja bych to jen poupravil. Je naprosto kontraproduktivni “zabijet” nativni aplikace na pozadi. Ale u takoveho Facebooku je to vice nez zadouci, jelikoz ten neco ignoruje a dokaze vystavit sam od sebe baterii i behem behu na pozadi.

    vybitá baterie iPhone 12 mini #47660

    dík za rady.. jinak baterii nejspíš vymlátily hodinky, když se chtěli aktualizovat a neměli přístup k netu..

Odpověď na: vybitá baterie iPhone 12 mini

celý text

.