Zavřít reklamu
  • Instagram a icloud. #45307

    Zdravím vás.Chci se zeptat.Moje dítě má instagram a mám podezření že si píše s kým nemá.Dá se na icloudu nebo na apple id nebo někde nastavit abych viděl s kým si píše a zda jde ukládat i co si píšou?

    Instagram a icloud. #45310

    No, kolik má to dítě let? Btw. myslím, že než jej "potajnu" sledovat, je lepší to s ním "na rovinu" probrat a řádně jej poučit. Film "V síti" je ideální, aby dítě vidělo, kam takové "nevinné lelky" mohou dojít. Na tajné sledování (záleží na věku dítěte) může být pozdě nebo i brzy a hlavně, vyřeší se tím jen aktuální stav, a to jen možná, do budoucna stejně bude v nebezpečí. Ono i smazání IG účtu je cesta. Je to přeci jen Vaše dítě. 🙂

    Instagram a icloud. #45311

    Děkuji za odpověď.Mluvily jsme o tom spolu a ví.Jediné co mi vrtá hlavou je její kontakt.Ona má 15 a on 40. Znám ho,je slušný a
    holka je v pohodě.Mazat nechci má slušný základ a dalo ji to dost práce a úsilí věnovat se tomu čemu chce.Tak uvítám informaci spíš u toho cloudu.Zda to jde aby se mi ukládala debata.

    Instagram a icloud. #45312

    A není to už nezákonné šmírovat patnáctiletého člověka?

    Instagram a icloud. #45314

    No sledování cizího mobilu je nezákonné a taky potřebuju od člověka co má 15 souhlas.To vím...

    Instagram a icloud. #45315

    Bohuzel, to co by jsi Petre rad, bud v dobre vire, tak nefunguje. Jedine jak se muzes dostat na ty zpravy, je prihlaseni pod dany ucet. Ale tady pozor na trestny cin "poruseni listovniho tajemstvi" kam spada i digitalni konverzace. Je to az za dva roky 😉

    Zmineny film "V siti" je jen objeveni Ameriky, nicmene konecne poradne zpracovany. Takovych projektu za posledni desetileti bylo dost, vcetne nahranych schuzek. Bohuzel vsak po nejake dobe bylo ticho po pesine. I na tento dokument se zase za chvili zapomene, nez ho nekdo zase "vytvori".

    To ze si pise 40lety chlap s 15letou neni zadne smirovani a nejde to ani zakazat, kdyz nevis co je obsahem konverzace.

    Zaverem mas za me obrovske plus za to, ze se zajimas a vsimas si. Takto by mel premyslet kazdy rodic. Sice to vsichni tvrdi ze se zajimaji, ale opak je holou a syrovou pravdou. Rodice vubec nevi co jejich ditko dela v digitalnim svete. A pak si rodice sami lzou do kapes.
    Tve dceri je 15 let, tva uloha vychovy jiz pomalu konci. Doufej v to, ze jsi vychoval dceru slusne a nebudes se muset za ni stydet nekdy v budoucnu.

    Instagram a icloud. #45316

    kazdopadne bych jeste doplnil, aby jste dceri dali najevo, ze at nastane jakykoliv problem ci pruser, vzdy muze za vami prijit a bez obav se vam sverit a vy ji budete v te veci napomocni aby sjte danou vec spolecne vyresili.

    Instagram a icloud. #45319

    No abych řekl pravdu tak jsem ji před půl rokem převzal od její matky z nehezkých podmínek.Pochcávany věci od kocoura,smrad,vlastní postel neměla jen matrace takže záda...do toho jen podej,přines,udělej,zajdi..pracovní sešit neměla do teď z němčiny a nevěděl sem a plno jinýho.Děs.

    Instagram a icloud. #45320

    Tak tim vic plati to posledni co jsem napsal.

Odpověď na: Instagram a icloud.

celý text

.