Zdravím vás.Chci se zeptat.Moje dítě má instagram a mám podezření že si píše s kým nemá.Dá se na icloudu nebo na apple id nebo někde nastavit abych viděl s kým si píše a zda jde ukládat i co si píšou?
-
No, kolik má to dítě let? Btw. myslím, že než jej "potajnu" sledovat, je lepší to s ním "na rovinu" probrat a řádně jej poučit. Film "V síti" je ideální, aby dítě vidělo, kam takové "nevinné lelky" mohou dojít. Na tajné sledování (záleží na věku dítěte) může být pozdě nebo i brzy a hlavně, vyřeší se tím jen aktuální stav, a to jen možná, do budoucna stejně bude v nebezpečí. Ono i smazání IG účtu je cesta. Je to přeci jen Vaše dítě. 🙂
Děkuji za odpověď.Mluvily jsme o tom spolu a ví.Jediné co mi vrtá hlavou je její kontakt.Ona má 15 a on 40. Znám ho,je slušný a
holka je v pohodě.Mazat nechci má slušný základ a dalo ji to dost práce a úsilí věnovat se tomu čemu chce.Tak uvítám informaci spíš u toho cloudu.Zda to jde aby se mi ukládala debata.No sledování cizího mobilu je nezákonné a taky potřebuju od člověka co má 15 souhlas.To vím...
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.