Zavřít reklamu
  • Iphone blikáni obrazovky – POMOC #43544

    Dobrý den,
    píši zde úplně poprvé, tak doufám, že do správné kategirie a také, že se nejde někdo kdo by mi s tímto problémem dokázal pomoci.
    Je to cca 15 dní od toho co jsem si koupila NOVÝ telefon - Iphone 11.
    Z počátku bylo vše v pořadku. Hned jak minulý týden vyšel nový IOS 14 tak jsem si ho naistalovala ještě v tentýž večer.
    Stále bylo vše ok. Až o víkendu jsem si začala všímat, že mi některé části displeje občas probliknou. Z počátku jsem tomu nevěnovala moc velkou pozornost a pokaždé jsem si to odůvodnila tím, že se mi to asi jen zdálo. Ale začalo se mi to ''zdát'' častěji a časteji. Popsala bych asi tak, že normálně využívám telefon a pak vidim na vteřinečku nějakou menší čárku nebo mi část dipleje lehce problikne (třeba ztmavne nebo změní lehce barvu, problikne). vždy jen na vteřiku - stává se mi to několikrát denně.
    Nejvíce mě to zaskočilo dnes, když jsem si na jedné internetové stránce, prohlížené přes Safari, chtěla objednat růžovou gumu na cvičení, scrolluji abych si přečetla její specifikace a vteřinu se z růžové gumy stala zelená - opět mi tam zase něco probliklo. Úplně mě to zaskočilo...
    Nevím a právě proto se ptám - máte s tím někdo podobnou zkušenost, jak jste to řešili, může to být tou aktualizací nebo je něco špatně s telefonem? Ještě jsem zapomněla zmínit, že telefon mi ani jednou nespadnul, nosím ho v ochraném krytu a pouzdru. Opravdu nevím co s tím. 14 denní záruka mi skončila a jít reklamovat telefon se mi taky nechce... co by mi tam řekli, nejspíše to, že ho pošlou do servisu a za měsíc si můžu přijít. Nehledě na to, že budou otevírat a hrabat se v ani né měsic sterém telefonu, repasovat součástky a tak.. Zatím jsem žádný ze svých apple produktů nereklamovala.. jsem na to trošku skeptická a vyděšená, přece jen to není hračka za pár korun.
    Každopádně budu vám nesmírně vděčná za každou vaší radu a zkušenost.
    Ps. omlouvám se za případné chybičky, piši opravdu ve spěchu
    Díky

    Iphone blikáni obrazovky – POMOC #44001

    ja by som ten telefón zalohoval na PC a vyresetoval by som ho mohlo sa stať že stara zaloha z telefónu pred tým mal v zalohe nejakú chybu. a preto b ysom odporúčal spraviť si BackUp toho telefonu a všetko z neho vymazať a keď to nepomôže tak je to harwerová chyba.

    Resetovanie nastavení iPhonu: Prejdite do Nastavenia > Všeobecné > Resetovať a vyberte niektorú z možností:

    Vymazať celý obsah a nastavenia: Budú vymazané všetky informácie a nastavenia. iPhone nebude možné používať pred jeho opätovným nastavením.

    Iphone blikáni obrazovky – POMOC #51691

    U mého iPhonů to také začalo po přechodu na novej iOS problikavaj mi fotky u oblíbených kontaktu a pěkně mě to štve. Máte někdo nějakou radu?

    Iphone blikáni obrazovky – POMOC #51692

    banda debilov čo naleteli.. aký úplne nový iPhone 11?

    Iphone blikáni obrazovky – POMOC #51693

    No naletěl jsi možná ty. Původní zpráva je z roku 2020. To téma bylo akorát obnoveno 😜😏

Odpověď na: Iphone blikáni obrazovky – POMOC

celý text

.