Zavřít reklamu
  • Problem s iPhone SE #5153

Ahoj,
    jak to dopadlo? Me to dela uplne to same od prvniho dne. Druhy den jsem to poslal na reklamaci a zamitnuta, ze telefon je v poradku. Ted po 3 mesicich jsem to poslal znova na reklamaci a stejny vysledek: Britex napsal, ze telefon je v pohode. Ale bohuzel stale stejny problem. Tak hledam nekoho kdo to vyresil 🙂

Problem s iPhone SE #5154

Mám SE 64GB a zatím mě všichni slyšeli suprově, jediné co mám tak v nastavení / zpřístupnění / odstraňování šumu v telefonu - zapnuté jinak vše s hlasitostí normální

Problem s iPhone SE #5155

Mám iPh.SE asi týden (předtím jsem měl Nk930 s WP), také jsem zaznamenal tento problém.. možná to tím, že je malý nevím každopádně když ho nakloním jinak tak je to v pohodě třeba když do něj mluvím jako do vysílačky tak slyšet nejlépe, testoval jsem to, optimální je ho mít prostě blíž k bradě a dál od ucha jakoby, ne naopak.

Problem s iPhone SE #5156

Vy co máte potíže, nepoužíváte nějaké pouzdro? Mám iPhone SE od září a tyto potíže nemám, je mě slyšet bez sebemenšího problému při klasickém hovoru i při hlasitém odposlechu, přes GSM i třeba přes Facetime nebo WhatsApp. Každopádně bych tyto potíže reklamovala a trvala na vyřešení problému.

Problem s iPhone SE #5157

Zdravím,
    Koupil jsem rovněž iphone SE 64gb a chvílema mě volající slyší špatně (nebo vůbec)... ví se o tomto problému něco nového? jak to řešit?

• Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.
.