Zavřít reklamu
  • Flek na iP6s LCD #38519

    Zdravím,
    měl bych dotaz. Povedlo se mi hodit iP6s do vody.
    Odvezl jsem ho raději do servisu na odborné vysušení.
    Ze servisu za pár hodin volali, že telefon funguje, má ovšem fleky na displeji a občas zlobí dotyková vrstva, jestli chci vyměnit celé LCD, řekl jsem že ne. Ze servisáka vypadlo, že už LCD vyměnil, a že tedy vrátí zpátky to moje poškozené.

    Pro telefon jsem si za pár dní přišel a světě div se, dotyková vrstva funguje dokonale bez sebemenšího zaváhání. Fleky tam opravdu jsou. Už jsem viděl pár zapnutých utopených telefonů a ty fleky tomu odpovídají, až na jeden. Pravidelná, žlutá čára přes 3/4 úhlopříčky, široká cca půl centimetru. Snažil jsem se to vyfotit, ale na fotce to není tak viditelné jako ve skutečnosti. Ta čára je tak pravidelná, že to vypadá na nějaké lepidlo nebo něco takového pod displejem.

    Jelikož s tím nemám žádné zkušenosti, moje otázka zní, tuší někdo, co by to mohlo být? Může to být zapříčiněné tím, že servisák vyměnil displej za jiný a pak zpátky? Případně jsem slyšel o tom, že by to mohla dělat třeba i špatně vložená baterie.

    Fotky:


    Díky za jakékoliv postřehy

    Flek na iP6s LCD #38754

    neviem ci toto sposobuje voda lebo taketo flaky ma
    sj moj stary iphone 5 ci znamej stary 5S ktore nikdy neboli vo vode. jedine zub casu sa na nich podpisal. v kazdom pripade vadit to nevadi pokial to funguje.

Odpověď na: Flek na iP6s LCD

celý text

.