Zavřít reklamu
  • Chyba při importu videí z mobilu do pc #41201

Zdravím, četl jsem tu vaše komentáře a mám stejný problém :/. V telefonu jsem nastavil ZACHOVAT ORIGINÁLY všechno se stáhlo, ale problém je, že některé fotky nebo videa mi nejdou zobrazit. Píše mi to, že se to nedaří otevřít. Nevíte někdo, co s tím? Dřív jsem přetáhl celou složku a nikdy nebyl problém. Díky moc za rady. David

Chyba při importu videí z mobilu do pc #41204

je třeba zkoušet různé přehrávače a prohlížeče fotek, třeba se některý chytne (VLC, MPC HC, atd.)

Chyba při importu videí z mobilu do pc #41262

Mám stejný problém na iphone8. Vše jsem přenastavil, dle toho co jste tady psali a věřím, že další fotky a videa již stáhu. Ale stávající fotky mi z iphonu nejdou stáhnout.

Chyba při importu videí z mobilu do pc #41263

Radek píše:
    @MickeyMouse: vypni volbu "efektivita" u typu nahravaneho souboru, jabcaci začali tlačit svůj proprietární kodek, který je strašně zhovadilost

Jak stáhnout fotky a videa, které jsou již v tom formátu, které nejde stáhnout. Cesta přes icloud a další mi při 60 GB docela děsí. Díky za radu

Chyba při importu videí z mobilu do pc #41470

Matej Cupka

MatejCupka píše:
    Mne to robilo s fotkami keď som mal v nastaveniach v časti Fotky nastavené, aby pri prenose fotografií automaticky vybralo kompatibilný formát, čo zapríčinilo, že každú fotku (možno aj video) musel iPhone pred skopírovaním do PC prekonvertovať na .jpg (video neviem ako). Odkedy som to prepol na "Zachovať originály" a do PC mi to kopíruje .heic súbory, tak s týmto nemám žiadny problém.

Děkuju moc! Zachránil jsi můj iPhone od vyhození z okna. 😀 Srala jsem se s tim 3 hodiny a až tvoje rada mi pomohla.

• Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.
.