Zavřít reklamu
  • zelený displej iPhoneX #11367

Odnést na reklamaci. Nic jiného asi nezbývá. Tam jim říct zda by v servisu nezkusili z něho data nějak přehrát do nového který ti za tento dají.

zelený displej iPhoneX #11368

petriPhone píše:

fliam píše:
    Nabiji se ? Pripoji se k wifi ?

Co je to za stupidní otázku?? To nevidíš tu fotku jen se zeleným displejem?

No otázka to zas tak stupidní není, na obrázku jde vidět že je obrazovka zamčená, jestli se nabijí a připojí se k Wi-Fi tak proběhne záloha na iCloud😀

zelený displej iPhoneX #11369

Mull píše:

petriPhone píše:

fliam píše:
    Nabiji se ? Pripoji se k wifi ?

No otázka to zas tak stupidní není, na obrázku jde vidět že je obrazovka zamčená, jestli se nabijí a připojí se k Wi-Fi tak proběhne záloha na iCloud😀

Ten displej nesvítí ani celý nahoře do rohů. Podle mne odešel displej nebo nějaký kabel spojovací se uvolnil při odpojení od nabíječky. Tohle je stoprocentně na servis.

zelený displej iPhoneX #11370

petriPhone píše:

Mull píše:

petriPhone píše:

Ten displej nesvítí ani celý nahoře do rohů. Podle mne odešel displej nebo nějaký kabel spojovací se uvolnil při odpojení od nabíječky. Tohle je stoprocentně na servis.

Jasný že na servis, ale slečně šlo teď hlavně o data uložená v telefonu, tak by byla naděje že proběhne záloha a budou na iCloudu😉

zelený displej iPhoneX #11371

nabíja sa, dokonca sa mi ho podarilo odomknut na ciernej obrazovke, teraz sa mi uz odomkyna na face id, akurat potom scerneje a clovek nevidi co robit.. taktiez som pripojila kabel no neviem potvrdit ze moj telefon doveruje zariadeniu ktore sa nan napaja. cize je to spravna otazka ci odbornici mi budu vediet vytiahnut obsah a neskor ho dat na reklamaciu alebo sa budu vyhovarat ze to kvoli displeju nepojde ..

• Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.
.