Já mám po roce a dvou měsících na iPhonu 7 ještě 99%
Dvě procenta za 14 dní by na baterii neměly zmizet (to by si za chvíli byl na nule), ale může to být jen nepřesnost měření té aplikace Applu. Zkusil bych nějakou jinou aplikaci z Appstoru, co změří ona.
-
Vyzkouším ten "formát" baterky, a zároveň půjdu se zeptat do iWantu, co to jako má být :).
Díky!
Mám přes rok iPhone X a kondice 99%. Nabíjím každou noc a někdy i přes den. Nabíjím v autě, doma přes kabel i přes bezdrátovou nabíječku.
No vidíte já mám problém s baterii taky ale ten že se mi při nabíjení nějak divně aktualizuje stav baterie... Vysvětlím nabiju třeba na 89% vypnu a zapnu telefon a najednou mám 93%. V pátek mi to poskočilo takto z 97% na 100%.
Kondice baterie 100% výdrž den a půl. Kalibraci jsem dělal a nic. Obnovení systému nepomohlo jak přes tovární nastavení telefonu tak i přehrání SW přes iTunes.Sám nevím čím by to mohlo být.....
Tak už jsem na 96 % kondice baterie. Telefon má za sebou nějakých 30 nabíjecích cyklů a zjistil jsem, že každou aktualizací softwaru mi dropne baterie právě o to jedno procento. Co teď? 🙂
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.