Ahoj, jsem tu na fóru nově, mám přesně 14 dní novej iPhone XS, 64 Gb verzi (můj první Apple) a všiml jsem si, že v nastavení - menu baterie mám kapacitu 98%, i když tam byla ještě před týdnem 100%. Jak to máte vy? Je to na reklamaci? Čím je to způsobené. Předem děkuji za odpovědi. Snownook
-
Ahoj,
Je to zvláštní, po pouhých 14ti dnech již mít 98%.
Já mám iP 8 přesně rok a mám 95%.S reklamací s tímto problémem netuším jak to chodí. Asi bych počkal třeba ještě měsíc a když se ti kapacita opět nesmyslně sníží, asi bych to nějak zkusil řešit...
Já bych to neřešil, jen nenechávej mobil úplně vybít - ideální je kapacita mezi 20 - 90%. Také je možné zjistit skutečný stav pomocí coconut Battery. (Jen pro MacOS).
Právě, že já baterii nikdy, ani u předchozího mobilu, nenechal vyplácat do úplné nuly. Nejnižší hodnota 15%. Zároveň jsem ten iPhone vždy nabíjel do 95% a pak odpojoval z nabíječky...jestli to třeba není způsobené tím? Udělal jsem reset telefonu a hodnota 98% zůstala.Tak ho zkusím nabít párkrát do 100 a uvidíme. Každopádně kamarádka, co ho má stejně dlouho, jak já, tak má 100.
Tam může být jen momentální stav, který není směrodatný. Zkus vybít do nuly a hned nabít na 100%. Tím se zformuje a uvidíš. Kdyby nějak klesala a byla za pár týdnů pod 95%, tak je zřejmě vadná.
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.