Zvažuji pořízení nového "stroje", mám IP 6S 100% spokojenost, ale je čas se posunout dál. Prosím o klady/zápory mezi výše zmíněnými "stroji".
-
Wait.
Sám mám 6s od počátku její dostupnosti v ČR, stále max spokojen, ale počkám si na nový model, snad mě utvrdí a půjdu utratit dalších pár desítek tisíc. 🙄 😀
Rozhodně bych, být tebou, počkal na nový model, když uvažuješ o desítce, peníze nejsou problém, takže bych těch pár dní počkal do konference na představení nového modelu a šel bych do toho nejnabušenějšího 😀Já jsem přešel z iPhone X na 8Plus. Používám velmi často fotoaparát a tak jsem chtěl co největší displej. U iP X byl pro mne moc malý. Také z důvodu rychlejšího odemknutí pomoci otisku prstu a také o dost větší vydrži baterie.
Já jsem přešel z iPhone X na 8Plus. Používám velmi často fotoaparát a tak jsem chtěl co největší displej. U iP X byl pro mne moc malý. Také z důvodu rychlejšího odemknutí pomoci otisku prstu a také o dost větší vydrži baterie.
Přesně tak to jsou i mé poznatky, navíc mě odrazuje ten OLED u X.
Prozatím vede IP 8 Plus. Uvidime možná jsem přihodí poznatek i někdo další.
Tuto otázku jsem dlouho řešil na začátku roku, nakonec jsem se rozhodl pro 8Plus, jelikož jsem nevěřil novým věcem na X (faceID,Oled atd) a zatím nelituju. 8Plusko je za mě skvělá volba.
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.