Zavřít reklamu
  • iPhone 6 64GB x iPhone 6 16GB #10277

Ahoj, záleží čo očakávaš a čo potrebuješ
    mal som iphone 3gs,4,5,6 a všetko to boli 16GB a nejak som prežil teraz mám 128GB a je na pól plný lebo mám syna a je tam veľa fotiek a videí 🙂
    používaný telefón je riziko že nevieš kto sa ako k nemu správal.. či už ho používal vo vlhkom prostredí alebo hral sa na ňom nonstop hry.. skôr či neskôr sa to prejaví.. to že tam budeš mat nejakú hudbu a robiť nejaké fotky myslím že si so 16GB budeš rozumieť a stále sa dá priplatiť si 50GB icloud kde zaplatíš 12€ na rok čo je nič.. a časom keď si našetríš zase si kúpiš lepší pripadne s väčšou kapacitou

iPhone 6 64GB x iPhone 6 16GB #10278

No - já bych si tu volbu určitě rozmyslel, pokud nechceš mervomocí větší displej. Ceny iP6 jsou dneska na úrovni nových iPSE a nový telefon mi přijde jako 100% jistější volba. K tomu dneska seženeš nový iPSE ve variantě 32GB, což je ideální velikost paměti 🙂 S 16GB se dá vyjít, ale dneska je to už takové "na hraně" a dřív nebo později tě to začne štvát... A 64GB je zas podle dotazu zbytečně moc.

iPhone 6 64GB x iPhone 6 16GB #10279

Takže určitě by jsem bral 64GB. Mám 16GB 6S ( 4850 fotek, 100 videíí, kopu aplikací a 250 písniček v telefonu) platím si cloud 50 GB, ale i tak je ta paměť už skoro plná. Kdyby jsem chtěl extrémně dlouhé video, tak ho nenahraji a to nemluvím o tom jak listování v galerii žere data, protože se ti každá fotka stahuje z cloudu aby jsi se mohl podívat v plné velikosti. Každopádně pokud moc nefotíš a chceš to hlavně třeba na internet, tak ti to stačit bude. 😉

iPhone 6 64GB x iPhone 6 16GB #10280

Děkujumoc, tak já ještě popřemýšlím nad tou větši kapacitou 😉 priplaceni neni tak hrozny tak kdyztak to, a prave nad SE jsem premyslela ale asi by mi nevyhovoval ten display no to by byl jediny problem 😉 uvidim a dekuju!

iPhone 6 64GB x iPhone 6 16GB #10281

Jestli připlacení si není problém, tak zvaž určitě aspoň 6S, které má stejný HW jako SE.

• Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.
.