Zavřít reklamu
  • Foťák iPhone SE vs. 7 Plus #2355

Má smysl přecházet z SE na 7 Plus jen kvůli fotoaparátu? 7 Plus má režim portrét, nicméně na SE má tuto funkci Instagram. Objevil jsem 7 Plus za 6 000 Kč, nejsem si jistý zda se nejdená o podvod / zajíce v pytli.

Foťák iPhone SE vs. 7 Plus #9892

Tak 7 Plus má o poznání lepší fotoaparát a na fotkách je to dost znát. Mám oba. Stabilizace, clona 1.8, druhý 50mm objektiv, lepší dynamický rozsah, a to nemluvím o předním fotoaparátu. 7Plus má 7mgpx a SE ještě používá z 5s necelý 1mgpx. SE nemá 3D Touch a hrozně pomalé odemykání pomocí prstu. Stereo reproduktory u 7Plus atd... SE není voděodolný. Jestli jsi viděl 7Plus za šest tisíc, tak je to jasný podvod.

Foťák iPhone SE vs. 7 Plus #9893

Z mého pohledu je to takto-7plus bych si koupil,ale je to moc velké do ruky, Xko je moc drahé. I tak je ten portrét mód jen softwarové rozmazání a ohledně 2x zoomu si koupím foťák nebo objektiv k iPhonu. Z toho my vyplynulo že počkám na cokoliv levného (pod 20 000) co bude mít duální foťák a nebude to placka. A SE mi na nějaké ty fotky ještě stačí. 3D Touch jsem ani nevyzkousel(na iPhonu) tak ani neposoudím jestli mi to nějak chybí a voděodolnost jsem zatím nepotřeboval.
    Ale to je vše pouze můj názor.

A ten iPhone za 6000 by musel být úplně rozmlácenej aby ta cena seděla.

Foťák iPhone SE vs. 7 Plus #9894

Mates_ píše:
    Z mého pohledu je to takto-7plus bych si koupil,ale je to moc velké do ruky, Xko je moc drahé. I tak je ten portrét mód jen softwarové rozmazání a ohledně 2x zoomu si koupím foťák nebo objektiv k iPhonu. Z toho my vyplynulo že počkám na cokoliv levného (pod 20 000) co bude mít duální foťák a nebude to placka. A SE mi na nějaké ty fotky ještě stačí. 3D Touch jsem ani nevyzkousel(na iPhonu) tak ani neposoudím jestli mi to nějak chybí a voděodolnost jsem zatím nepotřeboval.
    Ale to je vše pouze můj názor.

A ten iPhone za 6000 by musel být úplně rozmlácenej aby ta cena seděla.

Tobě vlastně stačí nějaký Android za tři tisíce, podle toho co píšeš.

Foťák iPhone SE vs. 7 Plus #9895

Rozhodně 7 Plus, ten foťák za to fakt stojí a navíc dostaneš mnoho dalších věcí ve kterých je 7 Plus lepší.

• Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.
.