Ahoj, potřeboval bych radu. Pořídil jsem si iPhone 7 - již bez záruky. Vše funguje dobře až na jednu věc. V porovnání s iPhone 7+ či 5s při běžném používání dochází k normálnímu vybíjení. Rychle se ale vybíjí při tom, když se s ním nic nedělá. Přes noc to například vychází na cca 5%/hodina, takže 30-40% za noc. 7+ i 5s za noc ztratí max. 2%. Stejně se samosebou vybíjí i přes den, kdy leží na stole. Vliv nemá ani to, zda je vložena SIM či je zaplá wifi. Zkoušel jsem nejdříve vypínat polohu, aktualizace, aplikace atd., ale nepomohlo to. Zkusil jsem tedy factory reset a čisté nové nastavení bez instalace jakýchkoli aplikací. Nepomohlo. Ve statistikách využití baterie není nic, co by nasvědčovalo nějaké špatné aplikaci. Kondice baterie hlásí 93 %.
-
Abych upřesnil "při běžném používání dochází k normálnímu vybíjení". Testoval jsem 7 a 7+ při hraní stejné hry a za stejný čas ubylo na 7 cca 10% a na 7+ cca 7%, takže myslím, že to je +/- v normě, vzhledem k velikostem baterie.
Něco ti běží na pozadí. Podívej se v nastavení na využití baterie. Já jsem v sobotu odjel ráno z domu a iPhone X jsem zapomněl doma. Když jsem se vrátil v 18.hod bylo tam 99%. Takže za nějakých 10hodin ubylo jen 1%. A to každou půlhodinu kontroluje e-mail.
Po restartu ve využití není v podstatě nic (2% plocha a uzamčení, 1% nastavení) a mimo základních Apple aplikací také není nic nainstalováno.
Aktuálně ve 23:30 večer 80 %, v 11:30 (tedy po 12 hodinách ležení na stole) 22 %.
Edit: aktuálně 16% baterky a Battery life píše kapacita 97%, napětí 3,66V
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.