Zavřít reklamu
  • Ukradený iPhone X #9753

LK2 píše:
    Lidi, já nevim, jak vám mám říct, že jsem ty telefony nikdy předtím připojený k těm počítačům, na kterých jsem to dělal, neměl. Samozřejmostí byla ztráta dat a přihlášení k jiným účtům, než ke kterým byly přihlášeny původně. Ale myslete si klidně, že kecám.

BLOKACE NA ICLOUD NEJDE OBEJÍT ŽÁDNÝM ZPŮSOBEM. To co tvrdí LK2 je nesmysl a absolutně neví o čem píše. iPhone nelze přihlásit k jinému účtu pokud se původní majitel neodhlásil. Přehrání SW nic nevyřeší. Snad každý ví, že aktivování telefonu (ať nového či starého) probíhá připojením na server apple.....a zde právě dochází ke kontrole sériového čísla s icloud účtem. Takže můžete přehrávat SW pořád dokola, dělat downgrade a nevím co ještě, ale nic to neřeší.

LK2, nevím jak ti to mám říct .....nekupuj iPhony v hračkářství, to že je tam nakousnuté jablko, neznamená, že je to iPhone. Nepřehrávej u nich SW, protože tomu kusu plastu je to jedno a určitě nejsou blokovaný na icloud 😆

Nejsmutnější na tom celém je, že to píše někdo kdo iPhone má 😮 ..........jsou věci, které asi nikdy nepochopím 😕

Ukradený iPhone X #9754

Bylo by to super pokud by to takto fungovalo ale realita je úplně jiná...bohužel 🙁 V Centru Brna je obchod kam zanesete jakýkoliv iPhone "který se Vám nedaří zapnout" (rozuměj klidně kradený jelikož se na nic neptají a nic neřeší) a oni Vám přehrají celý nový FW takže telefon je jako nový. Řekl bych že přesně tohle se stalo vašemu telefonu. Netuším kolik to stojí ale prý umí i "opravit" zablokované IMEI.

Ukradený iPhone X #9755

Já myslím, že by se to tu mělo už zamknout.
    Jinak k LK2:
    Pokud je iPhone zamčený pouze na zámek telefonu, tak samozřejmě tebou popisovaný způsob funguje.
    Ovšem pokud je telefon blokovaný na iCloud - tzn. je přihlášený k cizímu iCloud účtu, tak jediný možný způsob odbloku je přes aktivační servery APPLE. Jde to v některých případech udělat, toto mám zprostředkovaně.
    Ovšem musí to udělat oprávněná osoba pracující u APPLE, také lze požádat o odblok, pokud dokážeš majetnictví. Tzn. originál faktura, nestačí Kupní smlouva, krabička atd. Oni si pak ověří, zda jsi majitelem, případně zda původní majitel na kterého byla faktura vystavena s tím souhlasí a jde to. Je to ale velmi zdlouhavý proces.
    Odblokovat telefon doma přes DFU nejde, opravdu ne. Klidně se vsadím, pokud mi odblokuješ telefon, můžeš si ho nechat. 😆

• Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.
.