Zdravím, mám otázku. Co je lepší? Předobjednat iPhone X z Apple Storu nebo od autorizovaného prodejce? (iStores) Záleží mi spíše na rychlosti dodání - jestli iPhone dostanu rychleji v iStores na ruku nebo od Applu přes dopravce. Díky. 

-
Osobně bych udělal předobjednávky obě a i tak bych si nebyl jistej, jestli se na tebe opravdu dostane.. 😀 Každopádně je to jedno, pokud budeš mít to štěstí, tak 3.11. si jej buď vyzvedneš u autoritovaného prodejce, nebo ti jej přiveze kurýr vzhledem k tomu, že do prodeje půjde 27.10., Apple odesílá hned a fakt bych se nebál, že by ti to kurýr nepřivezl, za ty dny . Jinak si osobně myslím, že předobjednávky na apple.cz nebudou a bude rovnou přímý prodej..
Tak beru zpět ten přímý prodej, na Apple,cz budou též predobjednavky 🙂
Nikde nikdo nepsal, že budou dostupné až v lednu 😀 Určitě budou nějaké menší dodávky, ale rozhodně se nedostane na každého, to určitě ne.. 🙂
Co se týká reklamaci, tak to neřeším, nakonec to stejně beru jako plus a zvýšenou možnost do budoucna, že za telefon dostanu třeba díky reklamaci peníze zpět..:)petrŠ píše:
Dnes jsem kupoval iPhone 8Plus v Praze v Apple prodejně a tam mi potvrdili že iPhone X bude v ČR dostupný nejdříve v lednu.Tak s tím ať jdou do hajzlu ! Takže než za něj člověk vyplázne 30 tisíc ale ještě s ním vyjebou tak že mu dodají nejdřív v lednu ? Ať si ho teda strčí do prdele , prdel ať si dělaj z někoho jinýho . Radši zůstanu u iPhone 7 ještě nějakej ten rok 😉
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.