Presne jak pisou vyse, je potreba se podivat zda nejsou zakazana mobilni data na fotky (mam to taky tak, protoze by me to zezralo okamzite vsechny data). Problem s placenim muze byt, ze jsou na karte zakazany platby pres internet. Tento problem mam u CSOB a nejde mi to i kdyz je mam povolene (budu resit s podporou CSOB) u equabank mi to jde vse bez problemu
-
….. píše:
ahoj, vyresila si to nejak? mam stejny problem.. dikyZkusila jsem si těch 50GB na iCloud koupit, ale nejde to píšou tam "vyskytla se neznámá chyba" a nejde mi to koupit. A nutně to potřebuju,protože těch 5GB už mám plné, hrozně ráda fotím a teď nic nemůžu dělat.....
Pokud se Vám nepodaří najít odpověď na webové stránce Apple Support tak zkuste zavolat na technickou podporu 800 700 527. Občas se podaří problém společnými silami vyřešit 😉
Martin píše:
Ahoj,prosim poraďte mi. když dam navysit uloziste na icloud prejdu na platební údaje, vse zadam, tak mi to napise vyskytla se neznámá chyba. Co s tim mam delat ?
Dekuji
Dobrý den Martine,
mám stejný problém. Podařilo se Vám tento problém už nějak vyřešit? Pokud ano, moc prosím o radu.
Děkuji
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.