Zavřít reklamu
  • problém s iCloud #38094

ahoj, poradí mi prosím někdo?
    Zkusila jsem si těch 50GB na iCloud koupit, ale nejde to píšou tam "vyskytla se neznámá chyba" a nejde mi to koupit. A nutně to potřebuju,protože těch 5GB už mám plné, hrozně ráda fotím a teď nic nemůžu dělat.....

problém s iCloud #40037

tereza09 píše:
    Dobrý den, mám také iPhone 6s 16gb s icloudem 50gb..,ale fotky se mi z iCloudu taky nenacitaji do galerie.
    Zkoušela jsem i vypnout režim nízké spotřeby a proste furt vykricnik v kroužku u každé fotky.

koukám, že nikdo už neodpovídá, přišel někdo na to, jak to vyřešit?

problém s iCloud #40040

Co tak se podívat do nastavení, jestli neni sync fotek pouze přes wifi... Takhle to měla známá a wifi vypnutou...

problém s iCloud #40382

Momentálně v iOS 13 NEsmíte mít zapnutý "Režim malého objemu dat". Je to novinka v iOS 13 (a vyšší verzi). Změnu nastavení provedete následovně: Nastavení / Mobilní data / Volby dat / (vypnout/zapnout) Režim malého objemu dat. Pak se mi vše HNED synchronizovalo a taky se mi HNED uvolnilo asi 2 GB objemu v mobilu. Pokud se na fotce stále zobrazuje výkřičník v kroužku v dolním pravém rohu, klikněte na "Upravit" a fotka se hned stáhne...

problém s iCloud #40550

Ahoj,
    prosim poraďte mi. když dam navysit uloziste na icloud prejdu na platební údaje, vse zadam, tak mi to napise vyskytla se neznámá chyba. Co s tim mam delat ?
    Dekuji

• Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.
.