No mě právě jako moc exluzivní nepřipadá, že ti dají repasovaný tel. Za tu cenu kterou chtějí za Iphone by ti měli dát nový tel. který je v krabici a ne repas. Noo a já se třeba repasů bojím, protože se může stát to, že po někom něco uvnitř nevymění a bude s tím problém. Jako v tomto článku: Nicméně horší zkušenosti mám s tím podle nich “novým” iPhonem. nejedná se o nové kusy, nýbrž o repasy a 2 kusy jsem reklamoval tentýž den co jsem je dostal se závadami jako nefunkční blesk, home button reagující 2X na jedno stisknutí atd. Byl jsem reklamovat 4X jedno zařízení během měsíce a dostával pořád ty super nové (repasované) kusy. Tímto jsem se osobně tedy dost zklamal a štve mě že to neřeknou narovinu že tj starý krám co někdo reklamoval po repasi (nový vnějšek, opravený vnitřek)… Mimochodem já sám bych potřeboval jít na reklamaci, protože: Když zvednu hovor a dam k uchu tak displej zhasne ale jak ho dam od ucha displej se nerozsviti musím kliknout na home button a pak až položit hovor. Děje se to pouze někdy, ale vadí mi to. Na druhou stranu se mi nechce do servisu, protože si nedovedu představit, že mi dají třeba 2 roky starý tel. byď tam něco vymění a to co nevymění zůstane od předchozího majitele opotřebovaný mi teda dost vadí a tahle politika applu mi dost vadí. Jako je tento můj problém, že mám vadný čidlo a cca 2měsíce starý tel. A potom mi dají nějaký repas 2roky starej a nevymění tam třeba foťák a bude to blbnout. To je prostě pro mě nepřípustný.
-
Do půl roku od prodeje záleží na tobě zda si necháš dat peníze nebo repas.
Hoši , telefon jsem odnesl na reklamaci přímo do alzy, to že apple řeší tyhle problemy ve valné většině repaskem mě osobně nevadí , stějně to vyrabí stejnej čínan někde u stolu za pytlík rejže.
[quote="Snecisko":2tywbt48]Dík za info , ve středu hodím telefon na reklamaci a snad jí uznají uvidíme.[/quote:2tywbt48] Dej vědět, jak uspěješ

- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.