Zavřít reklamu
  • iMovie #53895

    Ahoj, vytvářel jsem v aplikaci iMovie filmy. Byl jsme s n ívelmi spokojen. Ještě před 14 dny film uložil s příponou mp4. Předevčírem jsem vytvářel další film, ale ten už se ukládá s příponou .mov. Hodinu jsem to dneska řešil s podporou. Výsledek je rada, abych si film někde převedl na mp4 sám. Jo našel jsem program ve Windows.
    Ale PROČ změnïli to co fungovalo hned a v pohodě?
    Myslím, že znám odpověď v iPadu nabízejí vedle iMovie placený program pro tvorbu filmů Final Cut Pro. A tam si připonu pro uložení projektu zvolím jakou potřebuji. Jsem z toho naštvanej a otrávenej.

    iMovie #53897

    Nesouvisí to náhodou nějak s tím, v jakém formátu materiál do střihového SW naimportujete? Jinak MOV je samozřejmě lepší když pracujete s Apple ekosystémem.

    Na převod jsem používal aplikaci HandBreak a mohu doporučit.

    FinalCut je docela fajn SW, ale hold na MacOS stojí kolem 7000,- ale mohu doporučit pokud děláte jen nějaká malá videa. Pro větší projekty bych volil jiné (dražší aplikace).

    iMovie #53898

    Použil jsem to samé jako vždy před tím fotky v jpg. Jednoduchá práce a skvělý výsledek ... ale najednou jiná připona. Tichá změna systému? Fér by bylo, kdybych si na konci projektu mohl příponu vybrat podle toho co s tím bude dál. Mimochodem na podpoře Applu se mému dotazu divili a řekli, že to není možné, aby to najednou bylo s jinou příponou, když to před tím bylo v mp4. Dlouze jsme zkoušeli a hledali, kde se to dá nastavit, ale nic jsme nenašli. Tak mi doporučili třetí stranu pro převod. HandBreak zkusím, děkuji za tip a odpověď.

    iMovie #54501

    Ahoj! Prosim - natacel jsem podcast, zvuk a video zvlast. Zvukovou stopu i video jsem dal do iMovie, abych to spojil a zjistil jsem,, ze kdyz to sesadim, aby to od zacatku sedelo, postupne se to stale vic a vic rozjozdi, az to po par desitkach sekund je uplne mimo. Moc prosim, co s tim? Dekuju!! 🙂

    iMovie #54502

    Myslím si že nic, video je točeno v určitém počtu snímků a zvuk se tomu musí během natáčení přizpůsobit. Pokud se tak nestalo, tak jediná možnost je synchronizovat po částech. Vždy ale o nějaký kus přijdete.

Odpověď na: iMovie

celý text

.