Zavřít reklamu
  • Ipad 9 generace a hromadná instalace/správa? #51349

    Dobrý den. Rád bych vás požádal o pomoc, radu. Jsem uživatelem iphone, ale standartním, čili nějaké zkušenosti s applem mám ;).

    Známá, učitelka z naší vesnické školky mě oslovila. Podařilo se jim v nějaké soutěži pro školy a školky vyhrát 10ks APPLE iPad 2021 (9.generace) 10,2" Wi-Fi 64GB Silver (mk2l3fd/a) - toto jsem opsal z jednoho eshopu. Jelikož je to vše malotřídka, doposud si na žádné dotace nešáhli a jejich it se skládá ze dvou repasovaných pc. Nicméně aktuálně mají 10 ipadů a chtějí je využít pro ty předškoláky, kde si představují mít nějaké vyukové aplikace se kterými budou děti pracovat.

    A teď jak to udělat technicky tak, aby ideálně tablety po odemčení nechtěji žádné heslo/otisk, ale zároveň aby nemohli další aplikace instalovat (neznají heslo) a samozřejmě ani mazat (pokud to jde ošetřit).

    A teď jak to udělat? na každý ipad jiný apple účet? toto bude asi blbost ne? Nebo spíše lze to instalovat nějak hromadně, existuje nějaká apple administrace atd jak si toto zjednodušit a případně jim nějak občas spravovat? s it jsem docela zběhlý, dělám v prostředí win a pro pár lidí spravuji (nastavim a zařídím) nastavení v offfice 365 business, takže tím chci říct že nejsem "úplná lama"...

    Děkuji za pomoc, případně nasměrování.

Odpověď na: Ipad 9 generace a hromadná instalace/správa?

celý text

.